Akut nedbrud?
Virker dit gasfyr eller din varmepumpe ikke?

Ring til os på
70 10 15 50
(1.okt-30.apr) Alle dage 7.30-22
(1.maj-30.sep) Man-tor 7.30-16. Fre 7.30-15.30
Meld din fejl via e-mail her

Gastech-Energi har 70 rullende serviceværksteder

Ligesom en bil skal til service, skal dit naturgasfyr efterses og renses jævnligt. Vi har Danmarks største serviceorganisation til service af gasfyr. Du er derfor i trygge hænder, når det kommer til at få mest muligt ud af dit fyr. Med 60 rullende serviceværksteder fordelt over hele landet er hjælpen aldrig langt væk. Servicemontørerne hos Gastech-Energi er højtuddannede specialister, der er erfarne i at varetage alle opgaver i forbindelse med drift og vedligeholdelse af dit fyr.

Højtuddannede servicemontører

Montørerne er specialuddannet på Gastech-Energis eget uddannelsescenter. Et væsentligt element i uddannelsen er en miljøbevidst tankegang. På ethvert besøg tjekker vi, om fyret er indstillet korrekt, så der ikke udledes unødig CO2. Alle servicebilerne er udrustede med komplette værktøjssæt til alle gængse modeller af gasfyr på markedet. Servicebilen medbringer et lager af de mest benyttede sliddele og reservedele. Har du en serviceaftale med Gastech-Energi, er du sikker på aldrig at være uden varme længere tid end allerhøjst nødvendigt.

Hjælpsomme og kompetente servicemedarbejdere

Du skal blot ringe til vores kundecenter på telefon 70 10 15 50, hvis varmen svigter. Her sidder hjælpsomme og kompetente servicemedarbejdere klar til at hjælpe dig. Kundecentret vil forsøge at hjælpe dig over telefonen. Er der tale om et problem, der ikke kan klares over telefonen, rykker en af vores 70 servicemontører ud og foretager det fornødne. Problemet bliver afhjulpet hurtigt og effektivt!

Hurtig hjælp

Prisen er forskellig, men kvaliteten er den samme, uanset hvilken af vores serviceaftaler du vælger. I alle tilfælde er du sikker på at få den nødvendige service så hurtigt som overhovedet muligt, hvis dit naturgasfyr pludselig stopper. Har du indgået en serviceaftale, er servicebesøget gratis, uanset ugedag eller tidspunkt. Dog vil du efterfølgende få en regning på eventuelt udskiftede reservedele, hvis du har valgt Tryghed Gasfyr. Har du valgt Tryghed+ Gasfyr er både reservedele og servicebesøg gratis.

Gastech-Energi tilbyder markedets bedste serviceaftale for dit naturgasfyr. Du kan vælge imellem en Tryghed Gasfyr og Tryghed+ Gasfyr serviceaftale.

Serviceaftaler

Tryghed Gasfyr månedligt

Gastech Service omfatter frie tilkald af servicemontør ved driftsstop og funktionsfejl på gasfyret. Servicemontøren udfører fejlfinding på gasfyret, udbedring af fejl og efterfølgende genopstart af gasfyret. Er der tale om omfattende fejl eller udskiftning af specielle reservedele, hvorpå der er leveringstid, vil servicemontøren udføre midlertidige foranstaltninger bedst muligt. Aftalen betales månedligt og kan opsiges efter 6 mdr.

Gastech Tryghed årligt

Gastech Tryghed omfatter et fast, periodisk eftersyn af gasfyret hvert andet år. Serviceaftalen omfatter også frie tilkald af servicemontør ved driftsstop og funktionsfejl på gasfyret. Servicemontøren udfører fejlfinding på gasfyret, udbedring af fejl og efterfølgende genopstart af gasfyret. Er der tale om omfattende fejl eller udskiftning af specielle reservedele, hvorpå der er leveringstid, vil servicemontøren udføre midlertidige foranstaltninger bedst muligt. Aftalen betales pr. år.

Tryghed+ Gasfyr månedligt

Tryghed Gasfyr+ dækker alle nødvendige reservedele. Aftalen kan tegnes på alle Geminox kedler til de er 15 år gamle (gælder produktserierne THI, ZEM og THS). På udvalgte kedler af andre fabrikater, kan der tegnes Gastech Tryghed+, hvis kedlen er installeret efter 2009 og op til den er 10 år gammel. Dokumentation for installationsdato skal kunne fremvises.

Serviceaftalen dækker ikke varmtvandsbeholder på øvrige produkter, uanset om den er integreret eller separat.

Tryghed+ Gasfyr årligt

Tryghed+ Gasfyr svarer til Tryghed Gasfyr, men dækker samtidig nødvendige reservedele. Ved første servicebesøg udføres en kontrol af hvilke reservedele der skal skiftes inden der kan tegnes en Gastech Service+. Udskiftede reservedele i forbindelse med første kontrolbesøg, er ikke omfattet af aftalen. Aftalen kan tegnes på alle Geminox kedler til de er 15 år gamle (gælder produktserierne THI, ZEM og THS). På udvalgte kedler af andre fabrikater, kan der tegnes Gastech Tryghed+, hvis kedlen er installeret efter 2009 og op til den er 10 år gammel. Dokumentation for installationsdato skal kunne fremvises. Aftalen betales årligt og kan opsiges efter 6 mdr.

Serviceaftalen dækker ikke varmtvandsbeholder på øvrige produkter, uanset om den er integreret eller separat.

Periodisk service på gasfyr

Gastech Tryghed serviceaftalen omfatter et periodisk service på gasfyr i aftaleperiode. Serviceeftersynet udføres som et forebyggende vedligeholdelseseftersyn og omfatter følgende opgaver:

  • Kontrol af gasinstallationen, inkl. tæthedsprøvning fra naturgasledning til naturgasfyret.
  • Kontrol af frisklufttilførsel og aftræk.
  • Kontrol af forbrændingen.
  • Kontrol af naturgasfyrets styring, automatik og sikkerhedsfunktioner.
  • Kontrol af trykekspansionsbeholder (hvis afspærringsventiler er monteret).
  • Kontrol af brugsvandsproduktion (ved kombi-kedler).
  • Rensning og justering af naturgasfyrets brænder og aftræk.
  • Nødvendige reparationer og udskiftning af komponenter og udstyr, herunder på aftræk, som er tilgængeligt i naturgasfyrets opstillingsrum.
  • Rensning af snavsfilter, hvis der er monteret afspærringsventiler ved snavsfiltret.

Anvendte, nødvendige reservedele faktureres til gældende dagspriser.

Eftersyn udføres altid hvert andet år

Gennemgang af et serviceeftersyn på et gasfyr

Sikkerhed for hjælp

Du vil altid med sikkerhed få hurtig hjælp, når du har behov for det. Vi har 70 rullende værksteder på vejene i hele Danmark, og derfor er du altid sikret hurtig hjælp.

Overvågning via internet

Udvalgte modeller af vores nye gasfyr er forbundet med internettet og vores servicecentral. Dette betyder, at vi herigennem kan se, hvis dit gasfyr har driftsproblemer, ofte før du selv opdager det. Ofte kan vi løse problemerne via internettet helt uden at forstyrre dig.

Ingen ventetid

Med en serviceaftale hos os undgår du en unødvendig, land ventetid. Du kan altid ringe og få hjælp frem til kl. 22 i fyringssæsonen. Hvis du skal have besøg af vores servicemontør, kommer du også først i køen, når du allerede har en serviceaftale.

Lang åbningstid

Vores servicetelefoner er åbne alle dage i fyringssæsonen fra 07.30-22.00. Vi vil altid prøve at hjælpe dig telefonisk først, og hvis dette ikke lykkedes, sender vi en servicemontør ud til dig. Hvis du ringer inden kl. 19.30 i ovenstående periode, sender vi en servicemontør ud i samme dag, hvis det er akut.

Ingen regninger

Du undgår store, pludselige regninger på arbejdsløn og kørsel. Hvis du har Tryghed+ Gasfyr undgår du også at betale for reservedele. I stedet for betaler du et fast, lavt månedligt eller årligt beløb.

Eksperthjælp

Når du ringer til os, får du altid hjælp af en ekspert inden for gasfyr. Vores servicemontører er højtuddannede specialister, der har en stor erfaring indenfor drift og vedligeholdelse af gasfyr. De er også altid opdateret og uddannet med den seneste viden inden for gasfyr.

Vælg service her:

Tillykke - du er nu sikret!

Du har bestilt en Gastech TryghedGastech Tryghed+ serviceaftale med månedligårlig betaling. Vi kontakter dig senest førstkommende hverdag med henblik på at lave en tidsaftale for en gennemgang af dit gasfyrdin varmepumpe.

Indenfor kort tid modtager du først en abonnementsaftale på mail, dernæst skal du godkende opstartsgebyret på kr. x i MobilePay appen. Når denne er godkendt modtager du dernæst månedsabonnementet i din MobilePay app på kr. loading subscription, som du også skal godkende.dernæst modtager du en opkrævning på årsabonnementet i din MobilePay app på kr. x, som du skal godkende.dernæst modtager du en faktura på kr. x, som dækker det årlige abonnement.

Når du har betalt, kan du glæde over at være sikret hjælp hvis dit gasfyrdin varmepumpe driller eller svigter – til en fast, kendt pris.

TRYGHED
GASFYR

Dækker ikke reservedele
Månedlig betaling

Pris kr. loading subscription,- pr. md.

TRYGHED
GASFYR

Dækker ikke reservedele
Årlig betaling

Pris kr. loading subscription,- pr. år.

TRYGHED+
GASFYR

Reservedele
Månedlig betaling

Pris kr. loading subscription,- pr. md.

TRYGHED+
GASFYR

Reservedele
Årlig betaling

Pris kr. loading subscription,- pr. år.

Eftersyn hvert andet år cross"
Frie tilkald cross"
Arbejdsløn/kørsel cross"
Reservedele cross"
Pris pr. dag Kr. x
Opstartsgebyr Kr. x
Bindingsperiode 6 mdr.
Bestil service her

Supporterede mærker

ELCO – Geminox – Bosch – Vaillant – Viessmann – Baxi – Beretta – Tasso – Chaffoteaux – Saunier Duval – Weishaupt – Milton – Nefit – Riello – Vølund

Geminox Elco Bosch Vaillant Viessmann Baxi Beretta Tasso Chaffoteaux Saunier Duval Weishaupt Milton Nefit Riello Vølund
Eftersyn hvert andet år cross"
Frie tilkald cross"
Arbejdsløn/kørsel cross"
Reservedele cross"
Pris pr. dag Kr. x
Opstartsgebyr cross"
Bindingsperiode 6 mdr.
Bestil service her

Supporterede mærker

ELCO – Geminox – Bosch – Vaillant – Viessmann – Baxi – Beretta – Tasso – Chaffoteaux – Saunier Duval – Weishaupt – Milton – Nefit – Riello – Vølund

ELCO Geminox Bosch Vaillant Viesmann Baxi Beretta Tasso Chaffoteaux Saunier Duval Weishaupt Milton Nefit Riello Vølund
Eftersyn hvert andet år cross"
Frie tilkald cross"
Arbejdsløn/kørsel cross"
Reservedele cross"
Pris pr. dag Kr. x
Opstartsgebyr Kr. x
Bindingsperiode 6 mdr.
Bestil service her

Tryghed+ Gasfyr kan tegnes på nedenstående supporterede produkter, hvis kedlen er installeret efter 2009 og op til den er 10 år gammel. På Geminox THI/ZEM/THS og ELCO kedler til gasfyret er op til 15 år gammelt. Ved denne serviceordning er brugte reservedele ikke inkluderet i første besøg.

Supporterede mærker

ELCO – Geminox – Vaillant – Bosch – Baxi – Beretta – Weishaupt – Milton

ELCO Geminox Vaillant Bosch Baxi Beretta Weishaupt Milton
Eftersyn hvert andet år cross"
Frie tilkald cross"
Arbejdsløn/kørsel cross"
Reservedele cross"
Pris pr. dag Kr. x
Opstartsgebyr cross"
Bindingsperiode 6 mdr.
Bestil service her

Tryghed+ Gasfyr kan tegnes på nedenstående supporterede produkter, hvis kedlen er installeret efter 2009 og op til den er 10 år gammel. På Geminox THI/ZEM/THS og ELCO kedler til gasfyret er op til 15 år gammelt. Ved denne serviceordning er brugte reservedele ikke inkluderet i første besøg.

Supporterede mærker

ELCO – Geminox – Vaillant – Bosch – Baxi – Beretta – Weishaupt – Milton

ELCO Geminox Vaillant Bosch Baxi Beretta Weishaupt Milton
Kontaktdetaljer Om dit nuværende anlæg Godkend ordre

Kontroller venligst tilmelding til MobilePay

Navn: Navn
Adresse: adresse
Postnummer: Postnummer
By: by
Tlf. nummer: Tlf. nummer
Email: email
Mærke: Mærke
Installationsår: Installationsår
Evt. bemærkninger vedr. dit varmeanlæg:
Ingen bemærkninger.
Betalingsmetode:
Betalingsbetingelser:

Abonnementets pris:
Oprettelse:

Kampagne rabat:

Total første betaling:
MobilePay
Månedlig

kr. 0,-
kr. 0,-

kr.
0,-
kr. 0,-

Har du brug for service? – Ring 7010 1550

Ringer du inden kl. 19.30 i perioden 1. oktober – 30. april, får du besøg samme dag.
Du kan i denne periode få teknisk support helt frem til kl. 22.
Hvis du har akut nedbrud og ikke har en serviceaftale med os, kan du tegne en serviceaftale, hvorefter vi vil rykke ud. Der vil blive pålagt et akutgebyr i dette tilfælde. Dog vil vores eksisterende kunder, som allerede har en serviceaftale, altid komme i første række.

Trustpilot

loading subscription
Indlæser Service produkter

loading subscription
Vent venligst

Hvorfor Gastech-Energi?

Gastech-Energi er den største og ældste servicevirksomhed indenfor gasfyr og varmepumper i Danmark. Vi passer 70.000 varmeanlæg, og vi har ca. 70 servicemontører på vejen, og vi tilstræber os altid på at komme inden for en time. Vores servicemontører er eksperter i gasfyr og varmepumper, og de har altid et udvalg af reservedele i bilen til de mest gængse mærker. Derfor kan vi altid sikre hurtig hjælp.

Comments are closed.