Pas godt på dit gasfyr med en serviceaftale

Fra 1.860 kr. om året.

Indtast din adresse nedenfor og se hvilken serviceaftale vi kan tilbyde dig.

Montør foran sin servicebil - Pas godt på din varmeløsning med en serviceaftale

Hvad er en gasfyr serviceaftale?

En serviceaftale på et gasfyr sikrer dig eftersyn hvert andet år, så dit gasfyr kører økonomisk og driftssikkert. En traditionel produktgaranti dækker ikke uden for normal åbningstid.  Med en serviceaftale får du frie tilkald ved driftsstop året rundt. I fyringssæsonen gælder det også aften og weekender, hvor vi har udvidet åbningstider.

Se vores åbningstider her.

Gastech-Energi servicemontør udfører et servicetjek af et gasfyr

En serviceaftale sikrer, at dit gasfyr…

• er indstillet korrekt og justeret efter husstandens behov
• løbende bliver vedligeholdt af dygtige fagfolk
• bruger mindst mulig energi
• fast bliver efterset

Derudover har du mulighed for hjælp alle ugens dage – også i weekenden og på helligdage – i hele fyringssæsonen.

Bestil en serviceaftale

Se videoen: Sådan udføres et serviceeftersyn af et gasfyr

Det er vigtigt, at gasfyret er løbende vedligeholdt for, at det kører stabilt og effektivt, så du altid har varme og kan tage et varmt bad uden bekymringer.

Gastech-Energi servicerer 70.000 varmeinstallationer over hele landet. Her kan du se, hvordan vi udfører et serviceeftersyn af et gasfyr.

Service udføres på et gasfyr
En grøn indstilling af dit gasfyr reducerer dit energiforbrug

Grøn indstilling

Med “Grøn Indstilling” tager vi en aktiv holdning til DIT gasforbrug. Ud fra dine vaner og din bolig indstiller vi dit gasfyr, så den matcher dine nuværende behov, og får det lavest mulige gasforbrug. Det er godt for klimaet og dit budget.

Det er helt grundlæggende for os at give alle vore kunders gasfyr og varmepumper en ”Grøn Indstilling,” hvor vi reducerer energiforbrug og CO2-udslip. Det vil betyde noget for klimaet, hvis alle vores knapt 70.000 servicekunder kan reducere CO2-udslippet med omkring 10 procent.

Få en særlig attraktiv serviceaftale, når du køber nyt gasfyr

Når du køber et nyt gasfyr hos Gastech-Energi, har du mulighed for at få en særlig serviceaftale med i købet. Med Total Tryghed får du nemlig gratis reservedele i hele perioden, og du kan endda vælge at forlænge aftalen i helt op til 20 år.
Læs mere om Total Tryghed til gasfyr her

Gastech-Energi servicemontør udfører service på varmeløsning

Ofte stillede spørgsmål om gasfyr service

 • Nej, der er ikke lovpligtige eftersyn på gasfyr.

 • Du kan se prisen på de serviceaftaler til gasfyr, som vi tilbyder her. For serviceaftalen uden frie reservedele er det samme pris, som blot et enkelt servicebesøg kan løbe op i.

 • Det anbefales, at du får serviceret dit gasfyr hvert andet år, så du er sikker på, at det kører perfekt og er korrekt indstillet.

 • Det er svært at sige, hvornår gasfyr skal udfases. Én plan siger 2030, men det er meget tvivlsomt. Desuden kommer der mere og mere biogas i naturgassen, og det kan skubbe tidspunktet.

 • Sluk for fyret, og åbn for den hane eller ventil, der sidder på selve fyret. Åbn for hanen, der sidder på væggen, og fyld vand i gasfyrets system. Luk for hanen, når vandtrykket når 1,5 bar. Kig eventuelt i fyrets manual.

 • Der skal være tilstrækkeligt vand på fyret, hvis det skal kunne levere varme til radiatorer eller gulvvarmeanlægget. Hvis der er for lidt vand på anlægget, kører det ikke optimalt.

 • Hvis dit gasfyr starter hele tiden, skyldes det ofte, at varmekurven er indstillet for højt. Se i fyrets manual eller tilkald servicemontør.

 • En ekspansionsbeholder optager den volumenændring, som vandet får ved opvarmning. Den rummer en vandreserve, der kan tilføres til anlægget alt efter behov. Da den er en lukket varmebeholder, sikrer den også, at vandet ikke optager ilt og undgår dermed korrosion.

 • En ekspansionsbeholder har en indvendig gummimembran. Der er luft mellem membranen og stålbeholderen. Når vandet i beholderen bliver varmt, udvider vandvolumen sig. Det varme vand bliver dernæst skubbet ind i membranen, som forhindrer vandet i at komme ud af beholderen. Vandet kan på den måde udvide sig ved opvarmning – uden at vandet bliver lukket ud af sikkerhedsventilen.

 • Aftapningshanen er typisk placeret i underdelen af gasfyret. Du kan også komme ud for, at du skal tappe vandet af dit varmeanlæg gennem en radiator, hvis ikke der findes haner andre steder på din installation.

 • Service på et gasfyr er et job for en professionel gasmontør. Som privat må du ikke selv servicere et gasfyr.

 • En grøn indstilling af dit gasfyr betyder, at det bliver indstillet til at give præcis den varme, du har behov for. Mange fyr er indstillet, så de yder for meget og dermed har for stort et forbrug af gas. Det forhindres med en grøn indstilling.

 • Ved et gasfyr eftersyn tjekkes fyret for tæthed, justeringer og funktion. Montøren sikrer, at der ikke slipper gas ud, og at fyret er korrekt indstillet. Filtre renses/skiftes.

Billede af Facebooks logo Billede af LinkedIn logo Billede af Youtube logo

Få vores nyhedsbrev,

som giver dig værdifulde råd om vedligehold, energiforbedringer og sparetips til din varmeløsning.