Pas godt på din varmepumpe med en serviceaftale

3.030 kr. om året

Indtast din adresse nedenfor og se hvilken serviceaftale vi kan tilbyde dig.

Montør foran sin servicebil - Pas godt på din varmeløsning med en serviceaftale

Hvad er en varmepumpe serviceaftale?

En serviceaftale på en varmepumpe sikrer dig et lovpligtigt eftersyn hvert år, så din varmepumpe kører økonomisk og driftssikkert. En traditionel produktgaranti dækker ikke uden for normal åbningstid. Med en serviceaftale får du frie tilkald ved driftsstop året rundt. I fyringssæsonen gælder det også aften og weekender, hvor vi har udvidet åbningstider.

Se vores åbningstider her.

Gastech-Energi servicemontør

En serviceaftale til din varmepumpe sikrer dig,

 • at dine varmepumpe vedligeholdes og justeres jævnligt
 • at din varmepumpe er indstillet efter husstandens behov
 • at din varmepumpe bruger mindst mulig energi
 • hjælp alle ugens dage – også i weekenden og på helligdage – i hele fyringssæsonen
 • at du overholder det lovpligtige årlige eftersyn
Bestil en serviceaftale

Sådan udføres et serviceeftersyn

Det er vigtigt, at varmepumpen er løbende vedligeholdt for, at den kører stabilt og effektivt, så du altid har varme og kan tage et varmt bad uden bekymringer. Gastech-Energi servicerer 70.000 varmeinstallationer over hele landet.

Her kan du se, hvordan vi udfører et serviceeftersyn af en varmepumpe.

Hvordan virker en luft til vand-varmepumpe?
En grøn indstilling af din varmepumpe reducerer dit energiforbrug

Grøn indstilling

Med “Grøn Indstilling” tager vi en aktiv holdning til DIT energiforbrug. Ud fra dine vaner og din bolig indstiller vi din varmepumpe, så den matcher dine nuværende behov, og får det lavest mulige energiforbrug. Det er godt for klimaet og dit budget.

Det er helt grundlæggende for os at give alle vore kunders gasfyr og varmepumper en ”Grøn Indstilling,” hvor vi reducerer energiforbrug og CO2-udslip. Det vil betyde noget for klimaet, hvis alle vores knapt 70.000 servicekunder kan reducere CO2-udslippet med omkring 10 procent.

Få en særlig attraktiv serviceaftale, når du køber ny varmepumpe

Når du køber en ny varmepumpe hos Gastech-Energi, har du mulighed for at få en særlig serviceaftale med i købet. Med Total Tryghed får du nemlig gratis reservedele i hele perioden, og du kan endda vælge at forlænge aftalen i helt op til 20 år.
Læs mere om Total Tryghed til varmepumper her

En grøn indstilling af din varmepumpe reducerer dit energiforbrug

Ofte stillede spørgsmål om varmepumpe service

 • Ja, det er lovpligtigt at få efterset sin varmepumpe. De fleste varmepumper skal have et årligt eftersyn for at sikre, at kølekredsen er tæt, og der ikke slipper skadelige stoffer ud.

 • Der er normalt 2-3 kg kølemiddel i en almindelig luft til vand-varmepumpe.

 • Et serviceeftersyn på en varmepumpe omfatter en mekanisk gennemgang, en elektrisk gennemgang, en tæthedsprøve på kølekredsen og en justering. Desuden indgår en indvendig rengøring af varmepumpen.

 • Du kan købe eftersyn af din varmepumpe fra ca. 2.500 kr. og opefter, hvorfor det godt kan betale sig at tegne en serviceaftale, der inkluderer det lovpligtige eftersyn og yderligere giver fri service og hjælp året rundt. Se prisen på vores serviceaftale til varmepumper her.

 • Et serviceeftersyn på en varmepumpe foregår ved, at montøren tager yderskærmen af, rengør teknikken, tjekker kølekredsen for tæthed, efterser mekanik og elektronik og indstiller pumpen til økonomisk drift. Det tager samlet ca. 1-2 timer.

 • Du må ikke selv fylde kølemiddel på en varmepumpe. Det kræver en autoriseret montør.

 • Det eneste, du selv må gøre på din varmepumpe, er at holde den ren; dvs. fri for blade og grene etc. Alt andet kræver en autoriseret montør.

 • En grøn indstilling af din varmepumpe betyder, at den bliver indstillet til at give præcis den varme, du har behov for. Mange varmepumper er indstillet, så de yder for meget og dermed har for stort et forbrug af el. Det forhindres med en grøn indstilling.

 • Montøren tjekker mekanik og elektronik og gennemgår kølekredsen for tæthed. Herefter tjekkes varmepumpens indstillinger, så den ikke bruger for meget el.

 • En serviceaftale er en ”forsikring” mod uventede udgifter og en sikkerhed for adgang til hjælp, når du har brug for det. Du kan se vores pris på en serviceaftale til din varmepumper her.

  Til sammenligning kan blot et enkelt servicebesøg koste 1.900 kr. og op efter, og det lovpligtige eftersyn på en varmepumpe i ca. 2.500 kr. Sådanne ”overraskelser” undgår du med en serviceaftale.

Gastech-Energi er ISO 9001-certificeret i salg og servicering af varmepumper
Billede af Facebooks logo Billede af LinkedIn logo Billede af Youtube logo

Få vores nyhedsbrev,

som giver dig værdifulde råd om vedligehold, energiforbedringer og sparetips til din varmeløsning.