Akut nedbrud?
Virker dit gasfyr eller din varmepumpe ikke?

Ring til os på
70 10 15 50
(1.okt-30.apr) Alle dage 7.30-22
(1.maj-30.sep) Man-tor 7.30-16. Fre 7.30-15.30
Meld din fejl via e-mail her

Markedets bedste serviceaftaler for varmepumper

Gastech-Energi tilbyder markedets bedste serviceaftale for din varmepumpe – uanset om det drejer sig om en jordvarmepumpe eller en luft til vand varmepumpe. Et årligt eftersyn af din varmepumpe er lovpligtigt. Derfor kan du med fordel tegne en serviceaftale hos os.

70 højtuddannede varmepumpe-specialister står klar

Fordelt rundt i landet står vores højtuddannede servicemontører klar til at hjælpe vores servicekunder. Som Danmarks største serviceorganisation sørger vi for, at din varmepumpe er i gode hænder. Vores montører er specialuddannet på vores eget uddannelsescenter, hvor miljøbevidsthed bliver en fast bestanddel af montørernes bevidsthed. Det er derfor en af deres fornemste opgaver at sørge for, at din varmepumpe fungerer effektivt. Vores kørende serviceværksteder servicerer CTC, ELCO, Vølund, Nibe og Metro varmepumper. Servicebilen medbringer et lager af de mest benyttede sliddele og reservedele, så du ikke skal vente længe før varmen er tilbage.

Sådan kontakter du vores servicemedarbejdere

I første omgang vil vi altid prøve at se, om dit problem kan løses over telefonen. Du kan ringe til vores kundecenter på telefon 70 10 15 50, hvis dit jordvarmeanlæg eller din luft til vand varmepumpe giver dig problemer. Hvis problemet kræver et besøg fra en af vores montører, rykker de ud, så problemet kan løses hurtigst muligt.

Service på varmepumpe

En god serviceaftale giver din varmepumpe den bedste drift til de lavest mulige omkostninger. Skulle uheldet være ude med din varmepumpe, sikrer 70 kørende montører hjælp så hurtigt som overhovedet muligt. Du kan vælge mellem en Tryghed Gastech serviceaftale eller en Tryghed serviceaftale:

Tryghed Gastech

Varmepumpeservicen er en aftale, der indgås for CTC og ELCO varmepumper (luft til vand varmepumper og jordvarmepumper) og dækker din varmepumpe med tilhørende styringsautomatik. Serviceaftalen omfatter et årligt lovpligtig hovedeftersyn og frie tilkald af servicemontør ved driftsstop og funktionsfejl på varmepumpen eller styringsautomatikken. Derudover er arbejdsløn og kørsel også med i serviceaftalen. Reservedele er ikke med i serviceaftalen. Servicemontøren udfører fejlfinding på stedet, foretager udbedring af fejl og efterfølgende genopstart af varmepumpen.

Er der tale om omfattende fejl eller specielle reservedele, hvorpå der er leveringstid, vil servicemontøren udføre midlertidige foranstaltninger bedst muligt.

Tryghed

Aftalen indgås med Vølund, Nibe og Metro varmepumper. En Tryghed serviceaftale omfatter også et årligt lovpligtigt serviceeftersyn af varmepumpen, fri tilkald af servicemontører og kørsel- og arbejdsløn. I serviceaftalen indgår reservedele ikke.

Årligt serviceeftersyn på varmepumpe

En varmepumpe indeholder kølemiddel, som er en gasart og er derfor omfattet af lovpligtige eftersyn. Disse må kun foretages af autoriseret personale. Det årlige lovpligtige hovedeftersyn udføres som et forebyggende vedligeholdelseseftersyn og omfatter:

Jordvarmepumpe

 • Kontrol af brinetryk og kontrol/rensning af snavssamler i brinekredsen.
 • Afprøvning af lavtryksalarm i brinekreds.
 • Kontrol af brinens frysepunkt.
 • Kontrol af trykekspansionsbeholder, hvis afspærringsventiler er monteret.
 • Kontrol af vandtryk i varmeanlæg og kontrol/rensning af snavssamler i varmeanlæg, hvis der er monteret afspærringsventiler.
 • Eventuel reparation/udskiftning af komponenter på varmepumpen.

Luft til vand-varmepumpe

 • Kontrol af kompressor og tilslutninger. Afsøgning for eventuelle utætheder ved kompressor og kølemiddelrør.
 • Kontrol af vandtryk i varmeanlægget.
 • Rensning af køler og kontrol/rensning af snavsesamler i varmeanlægget, hvis der er monteret afspærringsventiler.
 • Kontrol af trykekspansionsbeholder, hvis afspærringsventiler er monteret.
 • Eventuel reparation/udskiftning af komponenter på varmepumpen.

Med en Gastech Tryghed serviceaftale afregnes anvendte, nødvendige reservedele til gældende dagspriser.

Gennemgang af et serviceeftersyn på en varmepumpe

Sikkerhed for hjælp

Du er altid sikret hurtig hjælp, hvis du har akut nedbrud eller blot skal have et eftersyn. Vi har 70 rullende værksteder på vejene. Derfor kan vi altid sikre, at du får hurtig hjælp.

Overvågning via internet

Udvalgte modeller af vores nye varmepumper er forbundet til vores servicecentral via internettet, så vi altid kan holde øje med din varmepumpe. Hvis din varmepumpe får driftsproblemer, kan vi ofte løse dem helt uden at forstyrre dig.

Ingen ventetid

Hvis du har en serviceaftale hos os, undgår du en lang unødvendig ventetid. Du kan ringe til os frem til kl. 22 i fyringssæsonen. Hvis du har en serviceaftale og akut nedbrud, vil du altid komme først i køen til hjælp.

Lang åbningstid

Vores servicetelefoner er åbne alle dage i fyringssæsonen fra kl. 07.30-22.00. Vi vil først prøve at hjælpe dig med dit problem over telefonen, og hvis dette ikke er muligt, sender vi en servicemontør ud. Hvis du ringer inden kl. 19.30 i ovenstående periode, sender vi en servicemontør ud samme dag, hvis du har et akut problem.

Ingen regninger

Du undgår store, pludselige regninger på arbejdsløn og kørsel. I stedet for betaler du et fast, lavt månedligt eller årligt beløb.

Eksperthjælp

Når du ringer til os, får du altid hjælp af en ekspert indenfor varmepumper. Vores servicemontører er højtuddannede specialister, der har en stor erfaring indenfor drift og vedligeholdelse af varmepumper. De er også altid opdateret og uddannet med den seneste viden.

Vælg service her:

Tillykke - du er nu sikret!

Du har bestilt en Gastech TryghedGastech Tryghed+ serviceaftale med månedligårlig betaling. Vi kontakter dig senest førstkommende hverdag med henblik på at lave en tidsaftale for en gennemgang af dit gasfyrdin varmepumpe.

Indenfor kort tid modtager du først en abonnementsaftale på mail, dernæst skal du godkende opstartsgebyret på kr. x i MobilePay appen. Når denne er godkendt modtager du dernæst månedsabonnementet i din MobilePay app på kr. loading subscription, som du også skal godkende.dernæst modtager du en opkrævning på årsabonnementet i din MobilePay app på kr. x, som du skal godkende.dernæst modtager du en faktura på kr. x, som dækker det årlige abonnement.

Når du har betalt, kan du glæde over at være sikret hjælp hvis dit gasfyrdin varmepumpe driller eller svigter – til en fast, kendt pris.

TRYGHED
Gastech

Egne mærker
(CTC, ELCO)
Månedlig betaling

 

Pris kr. loading subscription,- pr. md.

TRYGHED
Gastech

Egne mærker
(CTC, ELCO)
Årlig betaling

 

Pris kr. loading subscription,- pr. år.

TRYGHED
 

Andre mærker
 
Månedlig betaling

 

Pris kr. loading subscription,- pr. md.

TRYGHED
 

Andre mærker
 
Årlig betaling

 

Pris kr. loading subscription,- pr. år.

Eftersyn hvert år cross"
Frie tilkald cross"
Arbejdsløn/kørsel cross"
Reservedele cross"
Pris pr. dag Kr. x
Opstartsgebyr Kr. x
Bindingsperiode 6 mdr.
Bestil service her
CTC ELCO
Eftersyn hvert år cross"
Frie tilkald cross"
Arbejdsløn/kørsel cross"
Reservedele cross"
Pris pr. dag Kr. x
Opstartsgebyr cross"
Bindingsperiode 6 mdr.
Bestil service her
CTC ELCO
Eftersyn hvert år cross"
Frie tilkald cross"
Arbejdsløn/kørsel cross"
Reservedele cross"
Pris pr. dag Kr. x
Opstartsgebyr Kr. x
Bindingsperiode 6 mdr.
Bestil service her
Vølund Nibe Metro Bosch IVT
Eftersyn hvert år cross"
Frie tilkald cross"
Arbejdsløn/kørsel cross"
Reservedele cross"
Pris pr. dag Kr. x
Opstartsgebyr cross"
Bindingsperiode 6 mdr.
Bestil service her
Vølund Nibe Metro Bosch IVT
Kontaktdetaljer Om dit nuværende anlæg Godkend ordre

Kontroller venligst tilmelding til MobilePay

Navn: Navn
Adresse: adresse
Postnummer: Postnummer
By: by
Tlf. nummer: Tlf. nummer
Email: email
Mærke: Mærke
Installationsår: Installationsår
Evt. bemærkninger vedr. dit varmeanlæg:
Ingen bemærkninger.
Betalingsmetode:
Betalingsbetingelser:

Abonnementets pris:
Oprettelse:

Kampagne rabat:

Total første betaling:
MobilePay
Månedlig

kr. 0,-
kr. 0,-

kr.
0,-
kr. 0,-

Har du brug for service? – Ring 7010 1550

Ringer du inden kl. 19.30 i perioden 1. oktober – 30. april, får du besøg samme dag.
Du kan i denne periode få teknisk support helt frem til kl. 22.
Hvis du har akut nedbrud og ikke har en serviceaftale med os, kan du tegne en serviceaftale, hvorefter vi vil rykke ud. Der vil blive pålagt et akutgebyr i dette tilfælde. Dog vil vores eksisterende kunder, som allerede har en serviceaftale, altid komme i første række.

Trustpilot

loading subscription
Indlæser Service produkter

loading subscription
Vent venligst

Hvorfor Gastech-Energi?

Gastech-Energi er den største og ældste servicevirksomhed indenfor gasfyr og varmepumper i Danmark. Vi passer 70.000 varmeanlæg, og vi har ca. 70 servicemontører på vejen, og vi tilstræber os altid på at komme inden for en time. Vores servicemontører er eksperter i gasfyr og varmepumper, og de har altid et udvalg af reservedele i bilen til de mest gængse mærker. Derfor kan vi altid sikre hurtig hjælp.

Comments are closed.