Akut nedbrud?
Virker dit gasfyr eller din varmepumpe ikke?

Ring til os på
70 10 15 50
(1.okt-30.apr) Alle dage 7.30-22
(1.maj-30.sep) Man-tor 7.30-16. Fre 7.30-15.30
Meld din fejl via e-mail her

Solvarmeanlæg til ethvert behov

Solvarme – en bæredygtig varmeløsning

Det er en rigtig god idé at kombinere den primære varmekilde i boligen med solvarme. Uanset om det drejer sig om et olie- eller naturgasfyr, stokerfyr, fastbrændselsanlæg, varmepumpe eller elvarme, er der gode penge at spare på varmeregningen samtidig med, at miljøbelastningen reduceres til et minimum.

I sommermånederne kan solvarmeanlægget levere op til 70% af den energi, der skal bruges til at producere det varme vand. I resten af året vil solvarme være et rigtig godt supplement til den primære varmekilde. Er den primære varmekilde et jordvarmeanlæg, kan eventuel overskudsvarme fra solvarmeanlægget føres tilbage til jordslangerne, så varmenergien udnyttes fuldt ud.

Gastech-Energi forhandler nogle af markedets førende mærker inden for solvarmeanlæg og varmtvandsbeholdere til solvarmeanlæg. Geminox og CTC producerer højtydende solvarmeanlæg til ethvert behov – fra det mindre enfamilieshus til store anlæg til f.eks. skoler eller idrætshaller.

Stærke fordele med FKC solfanger

  • Enkle og effektive konstruktioner
  • Fornuftigt forhold mellem pris og ydelse
  • Kan monteres på alle typer tage, ydermure eller på jorden
  • Lav vægt
  • Lang levetid
  • Automatisk tømning af solfangerne
  • Både til brugsvand og rumopvarmning
  • Mulighed for at sende overskudsvarmen ud i jordslanger til varmepumpe

Solvarmeanlæg – garanti og service

Ikke alene forhandler vi en af markedets bedste løsninger i solvarmeanlæg – vi tilbyder også 15 års Total Tryghed – garanti og service.

Når du køber et solvarmeanlæg hos os, får du tilbudt en tryghedsaftale som kan forlænges i op til 15 år. En serviceaftale på dit solvarmeanlæg skal tegnes, når anlægget er nyt, og sikrer dig frie servicetilkald inden for normal arbejdstid, frie reservedele og et årligt kontroleftersyn. Du er med andre ord sikret mod uforudsete udgifter til driften af dit solvarmeanlæg.

Udvidet serviceaftale

Kombinerer du dit solvarmeanlæg med et Geminox gasfyr eller en CTC eller IDM varmepumpe (jordvarme eller luft til vand), har du mulighed for at tegne en udvidet serviceaftale, der ud over solvarmeanlægget også sikrer dig frie servicetilkald i tilfælde af driftsstop og et hovedeftersyn af gasfyret eller varmepumpen. Aftalen skal tegnes når gasfyret eller varmepumpen er ny og kan ligeledes forlænges i op til 15 år.

Læs mere om service på solvarmeanlæg her

Solvarmeanlæg priser

Kontakt Gastech-Energi på telefon 8742 5959 eller mail salg@gastech.dk hvis du vil have yderligere information om priser på solvarmeanlæg.

Solfanger monteret på skråt tag på nybyggeri.
Solfanger monteret på skråt tag.
Solfanger monteret på fladt tag.

Comments are closed.