Venter du også på en varmepumpe? Så er du ikke alene

Der er både stor efterspørgsel på varmepumper for tiden og længere ventetider end normalt.

Mange af vores servicekunder ønsker at udskifte deres gasfyr med en varmepumpe blandt andet som følge af de forhøjede gaspriser. Det betyder, vi sælger varmepumper, hurtigere end vi kan få dem fra vores leverandører, hvilket gælder rigtigt mange af alle varmepumpeudbydere i Danmark. Derfor kan du forvente længere leveringstider. Den store interesse for varmepumper betyder også, at du kan opleve længere ventetid på at modtage et tilbud fra vores VVS-samarbejdspartnere og på at få konsulentbistand fra os.

Vi arbejder selvfølgelig hele tiden på at formindske ventetiden mest muligt og gør vores for, at varmepumperne når hurtigst muligt ud til kunderne.

Sådan kan du reducere du din energiregning

Du kan ikke ændre på de høje gaspriser, men du kan spare på energien. Dårlige energivaner koster dyrt. Når energien er billig, tænker man ikke meget over ens vaner, men når prisen er høj, kan det hjælpe at ændre på ens adfærd. Her og nu kan du reducere din gasregning ved at gøre tre ting:[1]

  1. Skru to grader ned for varmen. Hver grad du sænker temperaturen, sparer ca. 5% på gasforbruget.
  2. Tag færre og kortere bade. Halvér for eksempel antallet af bade og begræns badetiden til fem minutter. Over en tredjedel af varmeudgifterne går til varmt vand – læs mere her.
  3. Undersøg priserne hos din gasleverandør. Mange kan spare penge ved at skifte leverandør. Se f.eks. gasprisguiden.dk

 Læs også: Brug dine sunde fornuft og sænk energiregningen

Hvad er økonomien i en varmepumpe?

Hvis du vil have en ide om totaløkonomien ved at skifte til en varmepumpe, kan du læse denne artikel. De fleste vil spare penge, selv når man indregner anskaffelsen af varmepumpen, besparelsen på varmeudgiften og en fuld serviceaftale.

Samme service som du har i dag

Hvis du skifter til en varmepumpe via Gastech-Energi, kan du få samme gode service, som du måske allerede har på dit gasfyr. Vi kommer, når du har brug for det; vores servicemontører bor tæt på dig, og den lovpligtige, årlige service er inkluderet.

Læs mere om Total Tryghed-serviceaftale

Få et tilbud på en varmepumpe

Du kan få et tilbud på en ny ELCO- eller CTC-varmepumpe her. Tilbuddet er uforpligtende, og du får det fra en lokal VVS-virksomhed. Varmepumpen leveres af Gastech-Energi og du kan få op til 15 års Total Tryghed-serviceaftale, hvis du ønsker det. Jo hurtigere du bestiller og accepterer et tilbud, jo før kan du få din nye varmepumpe.

[1] Kilde: Sparenergi

Få et tilbud på en luft til vand- eller jordvarmepumpe

Vil du vide, hvilken løsning der er den rigtige for dig og din bolig?
Så se her, hvordan du nemt bestiller et tilbud.