COVID-19 / Corona info: Vi har åbent og kører service som normalt - med stor fokus på hygiejne!

Vi har stadig åbent og kører service som normalt. Vi afhjælper som altid nedbrud indenfor vores almindelige åbningstider.

Dog har vi indført flere sikkerhedsforanstaltninger, for at imødegå evt. smitterisiko for både vores medarbejdere og gode kunder. Vi vil således kontakte alle kunder telefonisk før et besøg, hvor det er muligt. På den baggrund vurderer vi i fællesskab, hvornår vi skal komme forbi.

Ligeledes har vi højnet vores fokus på god hygiejne, især på god håndhygiejne. Både på vores egne lokationer og hos vores dygtige servicemontører, der er meget opmærksomme på det i deres dagligdag med flere kundebesøg. Vores opgaver er som udgangspunkt ikke kontaktkrævende, men vi holder så vidt muligt god afstand, og undgår personlig og direkte kundekontakt.

Samtidig har vi ligesom mange andre virksomheder bedt medarbejdere om at arbejde hjemmefra, hvor det er muligt.

I Gastech-Energi A/S agerer vi ansvarligt og følger myndighedernes anvisninger, men vi ønsker samtidig også at bidrage til at holde samfundet i gang i denne specielle situation, som også er nævnt flere gange på regeringens pressemøder.

Vi vil løbende justere vores tiltag på baggrund af situationens udvikling.

Dette kan du gøre:

Vi tager vores forholdsregler, og det kan du også gøre, så vi alle føler os sikre:

• Har du været ude at rejse for nylig, eller er der nogen anden risiko for smitte, bedes du kontakte os inden opstart af opgaven.
• Du kan lægge en nøgle til os, der giver adgang til installationen, uden at du selv er tilstede
• Er du hjemme, kan du lukke vores medarbejder ind og efterfølgende holde afstand og befinde dig i et andet rum.
• Gøre arbejdet så nemt og hurtigt som muligt for vores medarbejder, ved at sørge for frie adgangsforhold og arbejdsforhold omkring installationen

Skulle der – efter du har bekræftet besøget – opstå en situation hos dig, der gør, at det ikke er sikkert for enten dig eller vores montør at vi kommer, vil vi meget gerne have besked om dette – venligst ring 7010 1550 – eller skriv til os på boligservice@gastech.dk

Mvh. Gastech-Energi A/S