Akut nedbrud?
Virker dit gasfyr eller din varmepumpe ikke?

Ring til os på
70 10 15 50
(1.okt-30.apr) Alle dage 7.30-22
(1.maj-30.sep) Man-tor 7.30-16. Fre 7.30-15.30
Meld din fejl via e-mail her

Ny varmepumpe – læs om og beregn dine fordele her!

Overvejer du at købe en ny varmepumpe?

En moderne, højeffektiv og ny varmepumpe er fremtidens miljøvenlige varmekilde i boligen. Med et minimalt forbrug af strøm udnytter især nye varmepumper den varme, som altid findes i luften og i jorden. Det betyder, at der er penge at spare på varmeregningen, og at du er med til at skubbe miljøet i den rigtige retning. Ikke kun er varmepumpen billig i drift, den bliver også billigere efter den nye energiaftale.

 • Spar op til 60% på varmeregningen, når du får en ny varmepumpe
 • Stabil varmekilde året rundt
 • Kan tilsluttes eksisterende radiator-/gulvvarmesystem
 • Bedre energiklassificering på din nye varmepumpe
 • En meget miljøvenlig løsning
 • Mulighed for tilskud til udskiftningen af gammelt varmeanlæg.
 • Bedre energiklassificering af boligen
 • Driftssikker automatik, ingen daglig pasning
 • Enkel installation i boligen
 • Nye varmepumper kan kombineres med solvarme

Hvilken type varmepumpe, du skal vælge, når du skal have en ny varmepumpe, afhænger af:

 • Hvor meget plads du har i haven
 • Hvor stort dit hus er og hvor meget varmt vand I skal bruge
 • Hvor stor en investering du har lyst til at lave

Find ud af hvilken varmepumpe du skal vælge her.

Hvilken varmepumpe skal jeg vælge?

Varmepumper finder du i to varianter. En jordvarme-varmepumpe, der fungerer ved, at du får lagt et rørsystem ned i haven, og jorden varmer vandet i rørene op. En luft til vand varmepumpe står i din have og trækker varmen ud af luften og fører den ind i dit hus.

Uanset om du vælger en løsning med jordvarme eller luft til vand, er der store fordele at hente; både på varmekomforten i boligen og for din boligøkonomi – samtidig med at du skåner miljøet.

Hos Gastech-Energi forhandler vi de internationalt anerkendte varmepumper (jordvarme og luft til vand) fra CTC, Elco og IDM, der hver især har mange års erfaring med udvikling af varmepumper til private og erhverv.

Lovpligtigt serviceeftersyn

Varmeanlæg baseret på en varmepumpe skal ifølge loven have udført et årligt serviceeftersyn. Derfor kan du med fordel tegne en serviceaftale hos Gastech-Energi. Du kan læse mere om vores serviceaftaler herunder. Her kan du let og overskueligt blive klogere på, hvad vores varmepumpe-service dækker over, og hvordan du er bedst sikret.

Læs om dine fordele med en serviceaftale på din varmepumpe her!

Vi samarbejder med installatører over hele landet. Se eksempler på installationer her!

Spar mange penge på varmeregningen med en ny varmepumpe

En løsning med luft til vand eller jordvarme gør det muligt at spare mange penge på varmeregningen samtidig med, at udledningen af CO2 reduceres til et minimum. Uanset om der er tale om nybyggeri eller en bestående bolig, er der store besparelser at hente – helt op til 60% – år efter år – i forhold til traditionelle varmeanlæg som f.eks. oliefyr.

Beregn din besparelse ved at skifte til varmepumpe

Her hos Gastech Energi har du mulighed for at beregne din besparelse ved at skifte til en stærk, ny varmepumpe. Det kan være, hvis du skifter fra et ældre gasfyr, et oliefyr eller fra el-opvarmning.

I vores udregning skal du blot indtaste dit nuværende forbrug, dine forbrugspriser og lidt information om dit anlæg og installation. Det tager ikke lang tid – og hurtigt har du et estimat på, hvor meget du kan spare ved at skifte til en varmepumpe.

Når du har udregnet din eventuelle besparelse, er du klar til at tage en uforpligtende snak med din lokale varmepumpe-ekspert. Vi hjælper dig også gerne videre. Ring til os på telefon 8742 5959 – eller bestille et opkald i kontaktformularen.

Bedre energiklassificering af boligen

Du får også en bedre energiklassificering af din bolig, hvis du skifter til en ny varmepumpe. Det kan have stor betydning den dag, boligen eventuelt skal sælges.

Bor du i et ældre hus, bør du også overveje andre energibesparende tiltag som ekstra isolering, skift til energivinduer osv. Din varmepumpe leverer klart det bedst resultat i et velisoleret hjem. Og med en billigere varmeløsning oven i den bedre energiklassificering er det måske ikke kun i boligøkonomien, at der kan være en økonomisk gevinst at hente. Dit hjem bliver også mere værd.

Varmepumper kan ideelt kombineres med solvarme

Nye varmepumper kan ideelt kombineres med solenergi – enten med et solcelleanlæg, der leverer den el, som anlægget forbruger, eller med solvarmepaneler, der producerer det varme brugsvand til boligen. På den måde udnyttes al den gratis varme i naturen – uden at belaste miljøet. Hvis du går op at skåne miljøet og naturen, kan en kombination af solvarme og varmepumpe være et perfekt sted at starte. Afhængigt af din nuværende varmeinstallation vil investeringen tjene sig ind over alt fra 5-20 år. Og i mellemtiden har du skånet miljøet.

Sæt et grønt fodaftryk

Varmeanlægget skal tilføres strøm for at fungere, men for hver kilowatt, du tilfører, får du mindst tre igen. I takt med, at vindkraft og andre CO2-neutrale energiformer i stigende grad overtager el-produktionen, reduceres CO2-udledningen til næsten ingenting.

Hos Gastech-Energi prøver vi at gøre vores for at levere grøn varme. Grøn varme er miljøvenlige og effektive opvarmningsformer, der varmer både om samvittigheden og dit budget. Vores producenter inden for varmepumper, gasfyr, industriel opvarmning og solvarme er førende i deres felter inden for effektive opvarmningsformer, der får det meste ud af jordens ressourcer. Med en varmepumpe bruger du jordens egen varme til at opvarme dit hjem.

Tilskudsordninger og el-rabat til varmepumper

Der findes forskellige tilskudsordninger, hvis du udskifter et bestående varmeanlæg. Lige nu kan du få et ekstra energisparetilskud på op til 9.000 kr. kontant til udskiftning af dit gamle varmeanlæg. Beløbets størrelse afhænger af den nuværende opvarmningsform.

Samtidig får du mulighed for en reduktion i elafgiften på 0,52 kr. pr. kWh. Det bliver hurtigt til 3.000-4.000 kr. yderligere i årlig besparelse.

Læs mere om tilskudsmuligheder til varmepumpe.

Op til 15 års garanti og service på varmepumper

En serviceaftale med Gastech-Energi sikrer dig hurtig hjælp, når behovet er der. Når du køber et varmepumpeanlæg, får du tilbudt en tryghedsaftale med service på din varmepumpe, som kan forlænges i op til 10 eller 15 år. Aftalen skal tegnes, når anlægget er nyt, og sikrer dig frie servicetilkald i tilfælde af driftstop, frie reservedele og de lovpligtige hovedeftersyn.
Få et uforpligtende tilbud

BLIV RINGET OP

Udfyld nedenstående skema, og vi kontakter dig hurtigst muligt inden for åbningstiden.

Kontakt mig vedrørende:

Service og serviceabonnementer:
Naturgasfyr, varmepumper og solvarme
Industri, brændere og strålevarme

Information om:
Naturgasfyr og/eller solvarme
Varmepumpe
Brændere, strålevarme og kedelanlæg

Comments are closed.