Forhandlere af varmepumper

Vi samarbejder med særligt udvalgte VVS-installatører over hele landet. De kan give dig den absolut bedste rådgivning og betjening vedrørende installation af din varmepumpe. Her på siden finder du de VVS-installatører, der er specialuddannet hos Gastech-Energi i installation og opstart af CTC, ELCO og IDM varmepumper. Din VVS-installatør kan rådgive dig om, hvilken løsning der er den rigtige til netop dit hus og om muligheder for tilskud. Du kan også få et uforpligtende tilbud på en ny varmepumpe.

Find en VVS-installatør i dit nærområde

På kortet ovenfor kan du finde en VVS-installatør nær dig. klik på markøren for at kontakte installatøren direkte.
Kort over lokale tilbud på varmepumpe og gasfyr fra VVS installatør i hele Danmark

Se nuværende priser og få et tilbud på en varmepumpe hos lokale forhandlere.

Står du og skal udskifte din nuværende varmeløsning med en ny jordvarmepumpe eller luft til vand varmepumpe, kan vores landsdækkende varmepumpe forhandlere hjælpe. Vi har forhandlere af varmepumper i hele Danmark, så du kan nemt finde en lokal samarbejdspartner i dit lokalområde.
Forhandleren giver samtidig vejledning samt gode råd, så I sammen finder en varmeløsning, der bedst passer til din ejendom.

Find din lokale varmepumpe forhandler og se deres nuværende priser og konkrete tilbud.

Tilbud på varmepumpe

Ingen installatør?

Kan du ikke finde en installatør i dit område, kan du kontakte Gastech-Energi på telefon 8742 5959 eller på mail salg@gastech.dk. Du kan også benytte kontaktformularen her – så ringer vi dig op.

Billede af Facebooks logo Billede af LinkedIn logo Billede af Youtube logo
Bestil et tilbud

Få vores nyhedsbrev,

som giver dig værdifulde råd om vedligehold, energiforbedringer og sparetips til din varmeløsning.