Akut nedbrud?
Virker dit gasfyr eller din varmepumpe ikke?

Ring til os på
70 10 15 50
(1.okt-30.apr) Alle dage 7.30-22
(1.maj-30.sep) Man-tor 7.30-16. Fre 7.30-15.30
Meld din fejl via e-mail her

Hvad sparer jeg med en varmepumpe?

Jo mere energi du bruger til det bestående varmeanlæg i boligen, desto lettere er det at få god økonomi i en løsning med en varmepumpe. Ved et lavere forbrug bliver tilbagebetalingstiden lidt længere. På lang sigt vil en løsning med en varmepumpe dog altid være en rigtig god og sikker investering.

Varmepumper anvender luften og jordens naturlige varme til at producere energi til dit hus både sommer og vinter, og det er ofte en billig og effektiv løsning, hvis du gerne vil spare penge på din varmeregning. Hos Gastech-Energi forhandler vi varmepumper (jordvarme og luft til vand) fra CTC, Elco og IDM, der er internationalt anerkendte og har mange års erfaring.

Du kan læse mere om varmepumper her

Der er en række faktorer, der spiller ind i, hvor stor en besparelse og hvor hurtig tilbagebetalingstid, der vil være på at få installeret en varmepumpe. Det kan være alt fra din nuværende energiløsning til, hvor velisoleret dit hjem er. Dette kan du tage en snak med din lokale varmepumpeekspert, eller kontakte Gastech-Energi på telefonen 8742 5959 eller mail salg@gastech.dk, og vi hjælper dig videre. Alternativ kan du lave en vejledende online beregning af dit kommende varmeforbrug, hvis du ønsker at udskifte din nuværende installation med en varmepumpe her:

Skift til ny varmepumpe installation?

Holder dit hus på varmen?

For at få det optimale ud af en varmepumpe skal dit hus være godt isoleret. Er dit hjem allerede velisoleret giver du varmepumpen de bedste muligheder for at regulere temperaturen. Hvis ikke så overvej at efterisolere huset og skifte til energirigtige ruder eller vinduer, inden du investerer i en varmepumpe.

Det kan særlig betale sig at installere en varmepumpe i forbindelse med efterisolering, hvis du har et ældre olie- eller gasfyr. For langt de fleste i denne situation, vil der ikke kun være bæredygtig energi at hente – men også store besparelser og en rimelig tilbagebetalingstid.

Få styr på omkostningerne

For at holde styr på energiforbruget til et nyt varmepumpeanlæg, kan det være en god idé at få installeret en bi-måler på el-tilslutningen til varmepumpen. Spørg endelig din installatør om dette.

Du kan bl.a. læse mere om arbejdet med varmepumper her

Få et uforpligtende tilbud

Comments are closed.