Akut nedbrud?
Virker dit gasfyr eller din varmepumpe ikke?

Ring til os på
70 10 15 50
(1.okt-30.apr) Alle dage 7.30-22
(1.maj-30.sep) Man-tor 7.30-16. Fre 7.30-15.30
Meld din fejl via e-mail her

Luft til vand varmepumpe pris og besparelse

Hvad er prisen på en luft til vand-varmepumpe, og hvad står du til at spare? Få svar her på siden.

Spar penge med en luft til vand-varmepumpe

Du nedsætter dine varmeudgifter, når du udskifter et gammelt oliefyr med en luft til vand-varmepumpe. Du kan faktisk tit spare op til halvdelen af din varmeudgift. Den økonomiske gevinst er ikke lige så stor som ved etablering af et jordvarmeanlæg – men til gengæld er det både billigere at etablere og mindre pladskrævende – på den måde undgår du at få gravet op i haven. En luft til vand varmepumpe kan bruges til både rumopvarmning og brugsvand.

Selv i kold udeluft findes der varmeenergi, som kan optages og udnyttes til opvarmning af boligen. I en såkaldt ”luft til vand-løsning” suges udeluften ind forbi et rørsystem (fordamperen) i luft til vand varmepumpen. Her trækkes varmen ud af luften og overføres til vandet, som cirkulerer i boligens almindelige varmesystem med eksisterende radiatorer eller gulvvarme.

Moderne luft til vand varmepumper kan producere varme, selv om udetemperaturen er så lav som -15°C til -20°C, afhængig af model. Luft til vand varmepumper kan benyttes i alle boligtyper – enten som den eneste varmekilde eller som supplement til eksisterende anlæg med olie-/gasfyr eller anlæg med fastbrændsel.

Se vores sortiment af luft til vand varmepumper her.

Hvornår giver det mening at få en luft til vand-varmepumpe?

Som med et jordvarmeanlæg får du mest for pengene i velisolerede huse, hvor den vil spare mærkbart på din varmeregning i sammenligning med oliefyr og gasfyr. Omkostningerne ved opsætningen er lavere i ét-plans-huse.

En luft til vand varmepumpe placeres langs huset. Den fylder typisk lidt over 1 x 1 meter og en halv meter i dybden. Selvom alle vores varmepumper er støjsvage og lever op til lovgivning om støjgener, så anbefaler vi for din og dine naboers komfort, at ingen varmepumper placeres ved soveværelser eller op til nabogrunden.

Tilskud til luft vand varmepumper

Hvad kan du få i tilskud til en varmepumpe? Lige nu kan du få et ekstra energisparetilskud på op til 9.000 kr. kontant til udskiftning af dit gamle varmeanlæg. Beløbets størrelse afhænger af den nuværende opvarmningsform. Du kan læse mere om dine muligheder for tilskud her.

Solvarmeanlæg og varmepumper

Et anlæg med luft til vand varmepumpe kan kombineres med solvarmepaneler, der udnytter energien fra solens stråler direkte. Solvarmeanlægget kan for eksempel sørge for produktionen af det varme brugsvand til boligen.

Luft til vand-varmepumper fra Gastech-Energi

Gastech-Energi repræsenterer nogle af markedets bedste varmepumper, henholdsvis svenske CTC, tyske Elco og østrigske IDM. I alle tilfælde er der tale om producenter, der har mange års erfaring med varmepumper.

CTC EcoAir 400 luft vand varmepumpe

Nordens mest solgte varmepumper! Lydniveauet aldrig været lavere. Varmepumpen byder desuden på rekordhøj COP – hele 4,9 (A7-W35 EN14511). CTC EcoAir 400-serien fås i 5 effektstørrelser fra 6 til 20 kW.

EcoAir 400-serien fås med mekanisk frostbeskyttelse af kondensatoren, så varmepumpen trygt kan forlades om vinteren.

Varmepumperne fungerer optimalt med den fleksible systemtank CTC EcoZenith i250 med indbygget buffertank. Det sikrer nem og uproblematisk montering. Den indbyggede bivalente shunt kræver ikke et bestemt flow på centralvarmesiden. Det sikrer en stabil fremløbstemperatur, så knirkelyde undgås.

Al betjening sker via en 4,3” stor touchskærm, og alt er vist med tydelige symboler og dansk tekst. Ønsker kunden en komplet grøn løsning, er EcoZenith i250 forberedt for solvarme som kan opvarme både det varme brugsvand og centralvarmen.

CTC EcoAir 500M

Modulerende luft-vand varmepumper som er udstyret med en modulerende kompressor og tilpasser sig effektivt til varmebehovet gennem året. På den måde sætter varmepumpen ikke sig selv på overarbejde i hverken de kolde eller varmere måneder. Denne luft til vand varmepumpe giver mere varme, større effekt og har en længere levetid. CTC EcoAir 500M fås i 2 effektstørrelser.

Pris på luft til vand-varmepumpe

Tilbagebetalingstiden på en investering i en luft til vand varmepumpe vil typisk ligge på under 10 år. Meget afhænger dog af dit hus’ stand og isoleringsgrad.

Du er velkommen til at kontakte en varmepumpe-ekspert i dit lokalområde eller Gastech-Energi for yderligere information. Telefon 8742 5959 eller mail salg@gastech.dk

Få et uforpligtende tilbud på en varmepumpe

BLIV RINGET OP

Udfyld nedenstående skema, og vi kontakter dig hurtigst muligt inden for åbningstiden.

Kontakt mig vedrørende:

Service og serviceabonnementer:
Naturgasfyr, varmepumper og solvarme
Industri, brændere og strålevarme

Information om:
Naturgasfyr og/eller solvarme
Varmepumpe
Brændere, strålevarme og kedelanlæg

Comments are closed.