ELCO luft til vand varmepumpe monteret på væg i have
ELCO luft til vand varmepumpe monteret på væg i have

Du kan få tilskud og fradrag

Når du skal have ny luft til vand-varmepumpe til din helårsbolig eller dit sommerhus, har du mulighed for både at få energitilskud og håndværkerfradrag

Energitilskud til ny luft til vand-varmepumpe

Du kan få energitilskud på op til ca. 7.400 kr., når du skifter din gamle varmeløsning ud med en ny luft til vand-varmepumpe. Hvor stort et energitilskud, du får, afhænger af, hvilken varmeløsning du skifter fra, hvor meget energi du sparer, og hvilket energiselskab du søger tilskud hos. Læs mere om energitilskuddet her.

Læs også: Seneste nyt om energitilskud.

Brug håndværkerfradraget

Når du skifter til en ny luft til vand-varmepumpe, kan du benytte dit håndværkerfradrag og trække arbejdslønnen til installationen fra i skat. En familie med to voksne kan få op til 25.000 kr. i fradrag for arbejdsløn i 2020. Læs mere om håndværkerfradraget her.

Reduktion i elafgiften

Med en luft til vand-varmepumpe til opvarmning af din helårsbolig eller dit sommerhus, kan du få reduktion i elafgiften for den del af dit elforbrug, der overstiger 4.000 kWh pr. år. Det betyder, at du i 2020 sparer 0,682 kr. for hver kWh, du bruger herudover. Og det kan hurtigt blive til 3.000 kr. i årlig besparelse på varmeregningen. Læs mere om reduktion i elafgiften her.

Beregn din besparelse

Brug vores gratis onlineværktøj og beregn, hvor meget du kan spare ved at skifte til en luft til vand-varmepumpe.

Hjælp til at søge tilskud

Vi samarbejder med erfarne VVS-montører overalt i Danmark. De hjælper dig meget gerne med at søge tilskud og øvrige spørgsmål.

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere om miljørigtige luft til vand-varmepumper og dine muligheder for tilskud, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 8742 5959 eller mail salg@gastech.dk. Du kan også udfylde formularen – så ringer vi dig op.

  • Felter markeret med * er påkrævet