Tilskud

ELCO luft til vand varmepumpe monteret på væg i have
ELCO luft til vand varmepumpe monteret på væg i have

Få tilskud og fradrag

Du har mulighed for både at få tilskud og fradrag, når du skal have ny luft til vand-varmepumpe eller nyt jordvarmeanlæg.

Energitilskud til ny varmepumpe

Du kan få energitilskud på op til 7.400 kr., når du skifter til en ny luft til vand-varmepumpe eller et nyt jordvarmeanlæg. Tilskuddets størrelse afhænger dog af, hvor meget energi du sparer, hvilken varmeløsning du skifter fra, og hvilket energiselskab du søger tilskud hos. Du kan også læse mere om energitilskuddet her.

Håndværkerfradrag

Du kan bruge dit håndværkerfradrag, når du skifter til en ny varmepumpe. Derved kan du trække arbejdslønnen til installationen fra i skat. En husstand med to voksne kan få fradrag for arbejdsløn på op til 25.000 kr. i 2020. Du kan læse mere om håndværkerfradraget her.

Reduktion i elafgiften

Skifter du til en varmepumpe som hovedvarmekilde til opvarmning af din helårsbolig, kan du få en reduktion i elafgiften for den del af dit elforbrug, der ligger over 4.000 kWh pr. år. Reduktionen i elafgiften er på 82,13 øre inkl. moms pr. kWh efter 1. maj 2018. Det bliver hurtigt til 3.000 kr. i årlig besparelse i varmeregnskabet. Du kan læse mere om energiaftalen her.

Beregn din besparelse

Brug vores gratis onlineværktøj og beregn, hvor meget du kan spare ved at skifte til en varmepumpe.

Hjælp til at søge tilskud

Vi samarbejder med erfarne VVS-montører overalt i Danmark. De hjælper dig meget gerne med at søge tilskud og øvrige spørgsmål.

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere om miljørigtige varmepumper og dine muligheder for tilskud, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 8742 5959 eller mail salg@gastech.dk. Du kan også udfylde formularen – så ringer vi dig op.

  • Felter markeret med * er påkrævet