Akut nedbrud?
Virker dit gasfyr eller din varmepumpe ikke?

Ring til os på
70 10 15 50
(1.okt-30.apr) Alle dage 7.30-22
(1.maj-30.sep) Man-tor 7.30-16. Fre 7.30-15.30

Tilskud til varmepumpe – jordvarme og luft til vand

Synes du også, at din bolig er for dyr at opvarme? Hvad enten din nuværende varmeløsning er med olie, gas, el eller fjernvarme, er der gode muligheder for at forbedre varmeregnskabet.

Udskifter du f.eks. et ældre oliefyr med en jordvarmepumpe, viser beregninger, at du kan spare op til 60% på varmeregnskabet – år efter år. Investeringen kan således være tilbagebetalt inden 10 år.

Tilskud til varmepumpe

Lige nu kan du få et ekstra energisparetilskud på op til 8.000 kr. kontant til udskiftning af dit gamle varmeanlæg. Beløbets størrelse afhænger af den nuværende opvarmningsform. Kontakt din lokale varmepumpe-ekspert eller dit energiselskab.

Ekstra rabat på elregningen

Skifter du til en varmepumpe som hovedvarmekilde til opvarmning af din helårsbolig, kan du ud over den direkte besparelse yderligere få en reduktion i elafgiften for den del af dit elforbrug, der ligger over 4.000 kWh pr. år.

Reduktionen i elafgiften er på 50,88 øre inkl. moms pr. kWh. Det bliver hurtigt til 3.000-4.000 kr. yderligere i årlig besparelse på varmeregnskabet.

Håndværkerfradrag

Udover direkte tilskudsmuligheder og nedslag i elafgiften, kan du i 2018 benytte ordningen med håndværkerfradrag, hvor hvert medlem i husstanden over 18 år kan få fradrag for håndværkerudgifter på op til kr. 12.000 på selvangivelsen. Ordningen omfatter også håndværkerudgifter i forbindelse med udskiftning af boligens varmeanlæg.

Læs mere om håndværkerfradrag her.

Hvad sparer jeg med en varmepumpe?

Jo mere energi du bruger til det bestående varmeanlæg i boligen, desto lettere er det at få god økonomi i en løsning med en varmepumpe. Ved et lavere forbrug bliver tilbagebetalingstiden lidt længere. På lang sigt vil en løsning med en varmepumpe dog altid være en rigtig god og sikker investering.

Du kan beregne din besparelse her.

Markedets bedste varmepumper

Varmepumper er et yderst konkurrencedygtigt, miljøvenligt alternativ til traditionelle varmeløsninger.

Vi forhandler varmepumper fra svenske CTC, tyske Elco og østrigske IDM. Alle tre er blandt Europas absolut førende producenter og har mange års erfaring med varmepumper. Du får ikke en bedre løsning.

Vil du vide mere?

Kontakt din lokale ekspert hvis du vil vide mere om miljørigtige varmeløsninger og dine muligheder for tilskud. Vores forhandlere hjælper dig meget gerne med ansøgning om tilskud og øvrige formaliteter.

Du kan også kontakte Gastech-Energi på telefon 8742 5959 eller mail salg@gastech.dk og vi hjælper dig videre.

Få et uforpligtende tilbud på en varmepumpe

BLIV RINGET OP

Udfyld nedenstående skema, og vi kontakter dig hurtigst muligt inden for åbningstiden.

Kontakt mig vedrørende:

Service og serviceabonnementer:
Naturgasfyr, varmepumper og solvarme
Industri, brændere og strålevarme

Information om:
Naturgasfyr og/eller solvarme
Varmepumpe
Brændere, strålevarme og kedelanlæg

Comments are closed.