Akut nedbrud?
Virker dit gasfyr eller din varmepumpe ikke?

Ring til os på
70 10 15 50
(1.okt-30.apr) Alle dage 7.30-22
(1.maj-30.sep) Man-tor 7.30-16. Fre 7.30-15.30
Meld din fejl via e-mail her

Tilskud til varmepumpe i 2018– jordvarmeanlæg og luft til vand-varmepumpe

Synes du også, at din bolig er for dyr at opvarme i 2018? Vil du modernisere din bolig? Heldigvis kan du søge energitilskud til din varmepumpe. Der er mange måder at forbedre varmeregnskabet ved at skaffe sig en luft til vand-varmepumpe eller et jordvarmeanlæg.

Udskifter du f.eks. et ældre oliefyr med et jordvarmeanlæg, viser beregninger, at du kan spare op til 60% på varmeregnskabet – år efter år. Investeringen kan således være tilbagebetalt inden 10 år.

Tilskud til luft til vand-varmepumpe og jordvarmeanlæg i 2018

Lige nu kan du få et ekstra energitilskud på op til 7400 kr. kontant til udskiftning af dit gamle varmeanlæg. Beløbets størrelse afhænger af den nuværende opvarmningsform, og hvad dit nye varmeanlæg er. Kontakt din lokale varmepumpe-ekspert eller dit energiselskab for at høre mere om det præcise energitilskud.

Ekstra rabat på elregningen

Skifter du til en varmepumpe som hovedvarmekilde til opvarmning af din helårsbolig, kan du ud over den direkte besparelse yderligere få en reduktion i elafgiften for den del af dit elforbrug, der ligger over 4.000 kWh pr. år. Reduktionen i elafgiften er på 82,13 øre inkl. moms pr. kWh efter 1. maj 2018. Det bliver hurtigt til 3.000 kr. yderligere i årlig besparelse på varmeregnskabet. Dette tilskud er muligt, efter energiaftalen startede 1. maj 2018.
Læs mere om energiaftalen.

Håndværkerfradrag

Udover direkte tilskudsmuligheder og nedslag i elafgiften, kan du i 2018 benytte ordningen med håndværkerfradrag, hvis du energioptimerer din bolig med et grønt tiltag. Hvert medlem i husstanden over 18 år kan få fradrag for håndværkerudgifter på op til 15.000 kr. på selvangivelsen. Ordningen omfatter også håndværkerudgifter i forbindelse med udskiftning af boligens varmeanlæg.

Læs mere om håndværkerfradrag her.

Hvad sparer jeg med en varmepumpe?

Jo mere energi du bruger til det bestående varmeanlæg i boligen, desto lettere er det at få god økonomi i en løsning med en varmepumpe. Ved et lavere forbrug bliver tilbagebetalingstiden lidt længere. På lang sigt vil en løsning med en varmepumpe dog altid være en rigtig god og sikker investering.

Du kan beregne din besparelse her.

Markedets bedste varmepumper

Varmepumper er et yderst konkurrencedygtigt, miljøvenligt alternativ til traditionelle varmeløsninger.

Vi forhandler varmepumper fra svenske CTC, tyske Elco og østrigske IDM. Alle tre er blandt Europas absolut førende producenter og har mange års erfaring med varmepumper. Du får ikke en bedre løsning.

Vil du vide mere?

Kontakt din lokale ekspert hvis du vil vide mere om miljørigtige varmeløsninger og dine muligheder for tilskud. Vores forhandlere hjælper dig meget gerne med ansøgning om tilskud og øvrige formaliteter.

Du kan også kontakte Gastech-Energi på telefon 8742 5959 eller mail salg@gastech.dk og vi hjælper dig videre.

Få et uforpligtende tilbud på en varmepumpe

Hvad sparer du egentlig ved at skifte til en varmepumpe? Brug vores beregner og find ud af det i dag.

Vores nye CTC EcoAir 600M varmepumpe med en energiklasse på A+++. Spar penge på din varmeregning med en ny varmepumpe. Læs mere om varmepumpen.

Comments are closed.