Akut nedbrud?
Virker dit gasfyr eller din varmepumpe ikke?

Ring til os på
70 10 15 50
(1.okt-30.apr) Alle dage 7.30-22
(1.maj-30.sep) Man-tor 7.30-16. Fre 7.30-15.30

Hvad er hybrid opvarmning?

Hybrid opvarmning er en kombination af et naturgasfyr og en luft-til-vand varmepumpe. Her anvender man kun naturgasfyret som suppleringsvarme når det bliver rigtig koldt; resten af tiden vil varmepumpen sørge for opvarm­ningen.

En intelligent styring af naturgasfyret kontrollerer varme­pumpen. Det betyder at du får en ægte hybrid løsning, hvor gasfyret kombineres med en lille varmepumpe. Via et hybridmodul kobles varmepumpen sammen med gasfyret, således at varmepumpen både producerer varme og varmt brugsvand. Varmepumpen står for den primære varme­produktion, og gasfyret aktiveres kun når varmepumpen ikke kan følge med.

Både gasfyr og varmepumpe kan styres via en smart app på en smartphone. Installationen er enkel med en kompakt udedel (varme­pumpe) samt et kompakt gasfyr, et hybridmodul og en varmtvandsbeholder til indvendig montage.

Varmepumpe og gasfyr er designet til at arbejde sammen og de anvender samme styring. Det betyder at du får en optimal energieffektiv og økonomisk installation. Dette er den eneste hybridløsning som virkelig kan betale sig. Brochure hybrid opvarmning

Fordele med Gastech-Energi hybridløsning

Reducérer CO2 udledningen
Reducérer støj og strømforbrug
Optimeret reguleringssystem
Enkel installation
Komplet systemløsning fra én leverandør

BLIV RINGET OP

Udfyld nedenstående skema, og vi kontakter dig hurtigst muligt inden for åbningstiden.

Kontakt mig vedrørende:

Service og serviceabonnementer:
Naturgasfyr, varmepumper og solvarme
Industri, brændere og strålevarme

Information om:
Naturgasfyr og/eller solvarme
Varmepumpe
Brændere, strålevarme og kedelanlæg

Aeropur Hybrid – Thision Mini

Gastech-Energi kan levere en hybrid løsning fra Elco bestående af en 4, 6 eller 8 kW luftvand varmepumpe og et 12, 18 eller 25 kW naturgasfyr. Denne løsning er unik fordi varmepum­pen både bidrager til rumopvarmning og det varme brugs­vand. Det er samtidig en enkel og elegant installation hvor udedelen er den lille varmepumpe og indedelen er et kompakt gasfyr, et lille hybrid modul og en varmtvands­beholder. Nedenfor er komponenterne i løsningen vist.

Aeropur Hybrid varmepumpen leverer mere end 50 % af det samlede varmebehov og gasfyret vil kun køre når det bliver absolut koldest. Det er samtidig det tidspunkt hvor varmepumpens effektivitet er lavest. Kombinationen af naturgas og varmepumpe sikrer således at man altid får den bedste og mest effektive løsning til både opvarmning og brugsvand. Nedenfor kan du se hvordan varmepumpen arbejder og hvornår gasfyret træder til.

Systemet

Thision Mini

Thision Mini er et ultra kompakt gasfyr, der kan kombineres med varmt­vandsbeholdere fra 50 l og op til 300 l. Gasfyret er kun 400 mm bredt og 745 mm højt. Det fås i 12, 18 og 25 kW. Kedelblok i rustfri stål for lang levetid. Stort moduleringsområde. Vejrkompenserende styring med ude­føler. Lavenergipumpe. Du kan læse mere om Elco Thision Mini her

Elco Thision Mini gasfyr

Thision Remocon Plus

Thision Remocon Plus er et enkelt betjeningspanel til Thision Mini og Thision Mini Hybrid. Stort LCD-display der tillader nem aflæsning under alle forhold. Thision Remocon Plus kan styre et samlet hybridsystem inkl. varmepumpe. Thision Remocon Plus er en del af Thision Mini, men kan også installeres frigjort fra naturgasfyret, hvor det er nemt at komme til.

Hybridmodul

Intelligent styreboks, der kobler alle komponenter i systemet sammen.

Elco Aeropur RX

Aeropur er en kompakt luft-til-vand varmepumpe fra Elco. Aeropur findes i 4, 6 og 8 kW. Det er en installationsvenlig varmepumpe der kun optager plads som et køleskab indendørs. Den kan også kobles til internettet. Varmepumpen er inverterstyret for at sikre optimal drift. Hurtig og enkel installation. Brugervenlig styring. Flot og enkelt design.

Varmtvandsbeholder

Kompakt varmtvandsbeholder på 150 eller 200 liter. Sikrer rigeligt med varmt vand til bad og husholdning.

Comments are closed.