Akut nedbrud?
Virker dit gasfyr eller din varmepumpe ikke?

Ring til os på
70 10 15 50
(1.okt-30.apr) Alle dage 7.30-22
(1.maj-30.sep) Man-tor 7.30-16. Fre 7.30-15.30
Meld din fejl via e-mail her

Aeropur Hybrid – Thision Mini

Gastech-Energi kan levere en hybrid løsning fra Elco bestående af en 4, 6 eller 8 kW luftvand varmepumpe og et 12, 18 eller 25 kW naturgasfyr. Denne løsning er unik fordi varmepum­pen både bidrager til rumopvarmning og det varme brugs­vand. Det er samtidig en enkel og elegant installation hvor udedelen er den lille varmepumpe og indedelen er et kompakt gasfyr, et lille hybrid modul og en varmtvands­beholder. Nedenfor er komponenterne i løsningen vist.

Aeropur Hybrid varmepumpen leverer mere end 50 % af det samlede varmebehov og gasfyret vil kun køre når det bliver absolut koldest. Det er samtidig det tidspunkt hvor varmepumpens effektivitet er lavest. Kombinationen af naturgas og varmepumpe sikrer således at man altid får den bedste og mest effektive løsning til både opvarmning og brugsvand. Nedenfor kan du se hvordan varmepumpen arbejder og hvornår gasfyret træder til.

Systemet

Thision Mini

Thision Mini er et ultra kompakt gasfyr, der kan kombineres med varmt­vandsbeholdere fra 50 l og op til 300 l. Gasfyret er kun 400 mm bredt og 745 mm højt. Det fås i 12, 18 og 25 kW. Kedelblok i rustfri stål for lang levetid. Stort moduleringsområde. Vejrkompenserende styring med ude­føler. Lavenergipumpe. Du kan læse mere om Elco Thision Mini her

Elco Thision Mini gasfyr

Thision Remocon Plus

Thision Remocon Plus er et enkelt betjeningspanel til Thision Mini og Thision Mini Hybrid. Stort LCD-display der tillader nem aflæsning under alle forhold. Thision Remocon Plus kan styre et samlet hybridsystem inkl. varmepumpe. Thision Remocon Plus er en del af Thision Mini, men kan også installeres frigjort fra naturgasfyret, hvor det er nemt at komme til.

Hybridmodul

Intelligent styreboks, der kobler alle komponenter i systemet sammen.

Elco Aeropur RX

Aeropur er en kompakt luft-til-vand varmepumpe fra Elco. Aeropur findes i 4, 6 og 8 kW. Det er en installationsvenlig varmepumpe der kun optager plads som et køleskab indendørs. Den kan også kobles til internettet. Varmepumpen er inverterstyret for at sikre optimal drift. Hurtig og enkel installation. Brugervenlig styring. Flot og enkelt design.

Varmtvandsbeholder

Kompakt varmtvandsbeholder på 150 eller 200 liter. Sikrer rigeligt med varmt vand til bad og husholdning.

Comments are closed.