Bestil et tilbud på en varmepumpe eller et gasfyr

KEYMARK Certifikat – din sikkerhed for kvalitet

Keymark certifikatet er en international mærkningsordning, der bekræfter, at vores varmepumper opfylder strenge kvalitetskrav. Med Keymark certifikatet kan du være sikker på, at du investerer i pålidelige og effektive energiløsninger.

Alle vores varmepumper er kvalitetsmærket med et KEYMARK Certifikat

Alle varmepumper, som vi forhandler hos Gastech-Energi, har et KEYMARK Certifikat. Det betyder, at vores varmepumper er 3. parts testet af et uafhængigt testinstitut og har den ydelse og effektivitet, som fabrikanten lover, og lever op til de strenge europæiske krav for energieffektivt. På CEN KEYMARKs hjemmeside kan du se listen over alle KEYMARK Certificerede varmepumper, inklusive vores udvalg af luft til vand varmepumper fra ELCO og CTC.

Se listen med certificerede varmepumper

Elco og CTC varmepumper med KEYMARK certifikat

Hvorfor er et KEYMARK Certifikat vigtigt for dig som forbruger?

KEYMARK Certifikatet er et kvalitetsstempel, der viser, at varmepumpen er blevet testet og godkendt af en uafhængig tredjepart. Dette sikrer, at fabrikantens oplysninger om varmepumpens energieffektivt, kvalitet og ydeevne er korrekte.

Dette betyder også, at når du vælger en KEYMARK Certificeret varmepumpe, så er du garanteret et kvalitetsprodukt, som er gennemtestet og godkendt i overensstemmelse med de europæiske standarder.

Hvad er et KEYMARK Certifikat?

Et KEYMARK Certifikat er en fælles europæisk mærkningsordning, der bruges til at bekræfte kvaliteten og effektiviteten af ​​blandt andet varmepumper. Certifikatet gives til produkter, der opfylder strenge kriterier og er blevet testet og evalueret af uafhængige tredjepartsorganer.

Blandt de forskellige KEYMARK Certifikater, som inkluderer Solar KEYMARK og Insulation KEYMARK, findes også Heat Pump KEYMARK, som er certifikatet tilegnet kvalitetssikring af varmepumper.

En af de store fordele ved KEYMARK Certifikatet er, at det inkluderer en løbende kontrol af produktionsprocesserne hos fabrikanterne. Dette betyder, at fabrikantens egen kvalitetskontrol også bliver kontrolleret og efterset hvert år. Derudover foretages der løbende stikprøvekontrol af produkterne for at sikre, at de fortsat lever op til de fastsatte krav og standarder.

Hvem er CEN KEYMARK?

KEYMARK ejes af den Europæiske Standardiseringskomité (CEN). CEN er en europæisk organisation, der har til formål at udvikle og vedligeholde tekniske standarder inden for forskellige områder, herunder varmepumper.

Når det kommer til CEN KEYMARK, er det CEN, der har ansvaret for at fastsætte og opretholde de strenge kriterier, som energiprodukter skal opfylde for at opnå certificeringen. Certificeringen er baseret på grundige tests og evalueringer af produkternes energieffektivitet, pålidelighed og kvalitet.

Læs mere om CEN KEYMARK

Bestil et tilbud

Få vores nyhedsbrev,

som giver dig værdifulde råd om vedligehold, energiforbedringer og sparetips til din varmeløsning.