Service

sort gastech service varebil køre på landevej bag mark og foran huse
sort gastech service varebil køre på landevej bag mark og foran huse

En serviceaftale sikrer den optimale effekt af dit gasfyr eller din varmepumpe

Al mekanik bør jævnligt efterses for at yde optimalt. Med en Gastech-serviceaftale holder vi dit gasfyr og din varmepumpe i topform året rundt. Så undgår du ubehagelige overraskelser og dyre reparationsregninger.

Er uheldet alligevel ude, og dit gasfyr eller din varmepumpe stopper, så dækker udvalgte serviceaftaler alle uforudsete udgifter. Priserne på serviceaftalerne er forskellige, men kvaliteten er altid den samme.

Du får grøn varme

Når vi er på servicebesøg, tjekker vi altid, om dit fyr er indstillet korrekt. Så fyrer du optimalt og udleder ikke unødig CO2.

Vi giver dig varmen tilbage

Servicebilerne er udstyret med komplette værktøjssæt til alle gængse modeller af fyr på markedet. Montørerne medbringer altså et lager af de mest benyttede sliddele og reservedele. Har du en serviceaftale med Gastech-Energi, er du sikker på aldrig at være uden varme længere tid end allerhøjst nødvendigt.

Sådan gør du, hvis fyret bryder ned

Har du akut behov for hjælp eller brug for service, så ring til os på tlf. 70 10 15 50. Med en serviceaftale kan du gratis tilkalde en af vores montører.

Har du ikke en serviceaftale, men brug for akut hjælp?

Hvis du har akut nedbrud og ikke har en serviceaftale med os, kan du tegne en serviceaftale, hvorefter vi vil rykke ud. Der vil blive pålagt et akutgebyr i dette tilfælde. Dog vil vores eksisterende kunder, som allerede har en serviceaftale, altid komme i første række.

Gastech

Service

Sikkerhed

Ydeevne

Hold dit gasfyr og din varmepumpe i topform med en serviceaftale

Ligesom en bil skal til service, skal dit gasfyr og din varmepumpe også efterses og renses jævnligt for at holde i mange år. Det er derfor en god idé at tegne en serviceaftale.

Med en serviceaftale får du eftersyn af dit gasfyr eller din varmepumpe. Derudover er det gratis at tilkalde os, hvis uheldet er ude, og din varmepumpe eller dit gasfyr bryder ned.

Læs mere om serviceaftaler til:

Total Tryghed til gasfyr

Særlig serviceaftale til få udvalgte gasfyr

Når du køber et nyt gasfyr fra ELCO eller Geminox hos Gastech-Energi, får du en 4-årig Total Tryghed-serviceaftale med i købet. Med en Total Tryghed-serviceaftale er du totalsikret imod uforudsete udgifter til driften af dit gasfyr i op til 20 år.

Total Tryghed til varmepumper

Særlig serviceaftale til få udvalgte varmepumper

Når du køber en ny varmepumpe fra ELCO eller CTC gennem en af vores forhandlere, kan du købe en 2-årig Total Tryghed-serviceaftale med. Med en Total Tryghed-serviceaftale er du totalsikret imod uforudsete udgifter til driften af din varmepumpe i op til 15 år.