Service

sort gastech service varebil køre på landevej bag mark og foran huse
sort gastech service varebil køre på landevej bag mark og foran huse

Få vedligeholdt din varmeløsning – og hjælp hvis uheldet er ude

Al mekanik bør vedligeholdes jævnligt for at yde optimalt. Med en serviceaftale hos Gastech-Energi holder vi dit gasfyr og din varmepumpe i topform året rundt. Så du undgår ubehagelige overraskelser og dyre reparationer.

Med en serviceaftale vedligeholder vi dit gasfyr eller din varmepumpe. Vi servicerer alle gængse modeller på markedet, og er uheldet ude, og din varmeløsning bryder ned, vil du med en serviceaftale altid kunne få akut hjælp i hele fyringssæsonen, alle ugens dage – også weekender og helligdage.

Du får grøn varme

Når vi er på servicebesøg, tjekker vi altid, om dit fyr er indstillet korrekt. Så du fyrer optimalt og ikke udleder unødig CO2.

Vi giver dig varmen tilbage

Servicebilerne er udstyret med komplette værktøjssæt til alle gængse modeller af fyr på markedet. Montørerne medbringer altså et lager af de mest benyttede reservedele. Har du en serviceaftale med Gastech-Energi, er du sikker på aldrig at være uden varme længere tid end allerhøjst nødvendigt.

Sådan gør du, hvis fyret bryder ned

Har du akut behov for hjælp eller brug for service, så ring til os på tlf. 70 10 15 50. Med en serviceaftale kan du gratis tilkalde en af vores montører, alle ugens dage – også weekender og helligdage (i hele fyringssæsonen).

Ingen serviceaftale, men akut brug for hjælp?

Hvis du har akut nedbrud og ikke har en serviceaftale hos os, kan du tegne en serviceaftale, hvorefter vi vil rykke ud og hjælpe dig så hurtigt som muligt. Der vil dog blive pålagt et akutgebyr og vores eksisterende kunder, vil altid komme i første række.

Gastech

Service

Tryghed

Ydeevne

En serviceaftale holder dit gasfyr og din varmepumpe i topform

Ligesom en bil skal til service, skal dit gasfyr og din varmepumpe også efterses og renses jævnligt for at holde i mange år. Det er derfor en god idé at tegne en serviceaftale.

Med en serviceaftale til dit gasfyr eller din varmepumpe, kan du altid få gratis hjælp, hvis uheldet er ude – også i weekenden og på helligdage (i hele fyringssæsonen).

Læs mere om serviceaftaler til:

Total Tryghed til gasfyr

Særlig serviceaftale til få udvalgte gasfyr

Når du køber et nyt gasfyr fra ELCO eller Geminox hos Gastech-Energi, får du en 4-årig Total Tryghed-serviceaftale med i købet. Med en Total Tryghed-serviceaftale er du totalsikret imod uforudsete udgifter til driften af dit gasfyr i op til 20 år.

Total Tryghed til varmepumper

Særlig serviceaftale til få udvalgte varmepumper

Når du køber en ny varmepumpe fra ELCO eller CTC gennem en af vores forhandlere, kan du købe en 2-årig Total Tryghed-serviceaftale med. Med en Total Tryghed-serviceaftale er du totalsikret imod uforudsete udgifter til driften af din varmepumpe i op til 15 år.