Hold din varmepumpe i topform med en serviceaftale

Med en lovpligtig serviceaftale bliver din varmepumpe vedligeholdt. Du er samtidig sikret gratis hjælp, hvis uheldet er ude.

Bestil serviceaftale til varmepumpe

Hold dit gasfyr i topform med en serviceaftale

Med en serviceaftale bliver dit gasfyr løbende vedligeholdt. Du er samtidig sikret gratis hjælp, hvis uheldet er ude.

Bestil serviceaftale til gasfyr

Få vedligeholdt din varmeløsning – og hjælp hvis uheldet er ude

Al mekanik bør vedligeholdes jævnligt for at yde optimalt og holde længst muligt. Med en serviceaftale hos Gastech-Energi holder vi dit gasfyr og din varmepumpe i topform, så du undgår ubehagelige overraskelser og dyre reparationer.

Men der er mange fordele ved at have en serviceaftale:

Lovpligtige eftersyn overholdes

Det er lovpligtigt at få efterset din varmeløsning. Gasfyr skal efterses efter producentens anvisninger typisk hvert 2. år, mens luft til vand- og jordvarmepumper skal efterses hvert år. Eftersynet sikrer, at din varmeløsning fungerer som den skal, og at du får den bedst mulige varmeøkonomi og mindst mulige CO2-udledning.

Forebygger nedbrud og dyre reparationer

Når du får efterset din varmeløsning, forebygges nedbrud og dyre reparationer, fordi fejl og slidte dele kan opdages og udskiftes i tide.

Hurtig hjælp, hvis uheldet er ude

Du får altid akut hjælp, hvis uheldet er ude, og din varmeløsning bryder ned. Vi har åbent alle ugens dage i hele fyringssæsonen – også weekender og helligdage.

Vores servicebiler er udstyret med komplette værktøjssæt til alle gængse modeller af gasfyr og varmepumper og medbringer også et lager af de mest benyttede reservedele. Så er du sikker på aldrig at være uden varme længere tid end allerhøjst nødvendigt.

Sikrer garantien på din nye varmeløsning

Mange nye gasfyr og varmepumper er omfattet af en fabriksgaranti de første år. Men fabriksgarantien bortfalder som regel, hvis du ikke overholder de lovpligtige eftersyn. En serviceaftale er derfor med til at sikre din garanti.

Grøn varmeøkonomi

Når vi efterser din varmeløsning, tjekker vi altid, om den er indstillet korrekt. Det sikrer dig den bedst mulige varmeøkonomi, og at din varmeløsning ikke udleder unødig CO2.

Få Total Tryghed når du køber ny varmeløsning

Ligesom en bil skal til service, skal dit gasfyr og din varmepumpe også efterses og renses jævnligt for at holde i mange år. Det er derfor en god idé at tegne en serviceaftale.

Med en serviceaftale til dit gasfyr eller din varmepumpe, kan du altid få gratis hjælp, hvis uheldet er ude – også i weekenden og på helligdage i hele fyringssæsonen.

Læs mere om Total Tryghed til varmepumper og Total Tryghed til gasfyr.

Sådan gør du, hvis fyret eller varmepumpen bryder ned

Har du akut behov for hjælp eller brug for service, så ring til os på tlf. 70 10 15 50. Med en serviceaftale kan du gratis tilkalde en af vores montører, alle ugens dage – også weekender og helligdage i hele fyringssæsonen.

Ingen serviceaftale, men akut brug for hjælp?

Hvis du har akut nedbrud og ikke har en serviceaftale hos os, kan du tegne en serviceaftale, hvorefter vi vil rykke ud og hjælpe dig så hurtigt som muligt. Der vil dog blive pålagt et akutgebyr.