Gastech-Energi's servicemontører yder hurtigt hjælp hvis uheldet er ude

Forebyg nedbrud – og få hurtigt hjælp hvis du står uden varme

Med en serviceaftale efterses din varmeløsning jævnligt og indstilles til lavest muligt energiforbrug. Det forebygger bl.a. nedbrud og dyre reparationer. Med 90 servicemontører i hele Danmark har vi altid en montør i nærheden af dig.

Serviceaftaler til gasfyr og varmepumper

Vi servicerer alle gængse mærker af gasfyr og varmepumpe-mærkerne: Baxi, CTC, DVI, Elco, Metro Therm, Vølund og IDM Energie.

Årlig betaling
Månedlig betaling

Tryghed

Gasfyr service

Oprettelse 0 kr.
155 146
Kr.
pr. md
Total årlig pris: 1.860 kr.
+695 kr. i oprettelse.
Årlig betaling: 1.760 kr.
0 kr. i oprettelse.
 • 2 årig aftaleperiode
 • Automatisk fornyelse
 • 1 eftersyn i perioden
 • Frie tilkald
 • Grøn Indstilling
  ”Grøn Indstilling” betyder, at dit varmeanlæg bliver indstillet med tanke for miljøet og din økonomi. Grøn Indstilling er et ekstra tiltag til serviceaftalen, som du ikke betaler ekstra for.

  Med “Grøn Indstilling” tager vi en aktiv holdning til DIT energiforbrug. Ud fra dine vaner og din bolig indstiller vi dit fyr, så det matcher dine nuværende behov og samtidig udnytter gassen bedst muligt.
 • Frie reservedele
Bestil serviceaftale

Tryghed+

Gasfyr service

Oprettelse 0 kr.
235 227
Kr.
pr. md
Total årlig pris: 2.820 kr.
+695 kr. i oprettelse.
Årlig betaling: 2.730 kr.
0 kr. i oprettelse.
 • 2 årig aftaleperiode
 • Automatisk fornyelse
 • 1 eftersyn i perioden
 • Frie tilkald
 • Grøn Indstilling
  ”Grøn Indstilling” betyder, at dit varmeanlæg bliver indstillet med tanke for miljøet og din økonomi. Grøn Indstilling er et ekstra tiltag til serviceaftalen, som du ikke betaler ekstra for.

  Med “Grøn Indstilling” tager vi en aktiv holdning til DIT energiforbrug. Ud fra dine vaner og din bolig indstiller vi dit fyr, så det matcher dine nuværende behov og samtidig udnytter gassen bedst muligt.
 • Frie reservedele
  Ved indgåelse af en Gastech Tryghed+ udføres ved første eftersyn en kontrol af hvilke reservedele, der skal skiftes, inden varmekilden kan blive omfattet af en serviceaftale incl. reservedele. De udskiftede reservedele faktureres efter forbrug og til gældende dagspriser.

  Aftalen kan opretholdes, indtil varmekilden er enten 10 eller 15 år (afhængig af produkttype), derefter overgår serviceaftalen automatisk til en Gastech Tryghed-aftale.
Bestil serviceaftale

Tryghed

Varmepumpe service

Oprettelse 0 kr.
245 239
Kr.
pr. md
Total årlig pris: 2.940 kr.
+695 kr. i oprettelse.
Årlig betaling: 2.870 kr.
0 kr. i oprettelse.
 • 1 årig aftaleperiode
 • Automatisk fornyelse
 • 1 lovpligtigt eftersyn i perioden
 • Frie tilkald
 • Grøn indstilling
  ”Grøn Indstilling” betyder, at din luft til vand- eller jordvarmepumpe bliver indstillet med tanke for miljøet og din økonomi. Grøn Indstilling er et ekstra tiltag til serviceaftalen, som du ikke betaler ekstra for.

  Med “Grøn Indstilling” tager vi en aktiv holdning til DIT energiforbrug. Ud fra dine vaner og din bolig indstiller vi din varmepumpe, så den matcher dine nuværende behov og samtidig udnytter energien bedst muligt.
 • Frie reservedele
Bestil serviceaftale

Hvad er en serviceaftale?

En serviceaftale på en varmepumpe eller et gasfyr sikrer dig service og hjælp, når du har behov for det. Aftalen om service inkluderer også det lovpligtige, årlige eftersyn på varmepumpen. En traditionel produktgaranti dækker ikke uden for normal åbningstid. Det gør en serviceaftale, og du får normalt hjælp inden for en time ved driftsstop.

Gastech-Energi servicemontør udfører service på varmeløsning

Få en særlig attraktiv serviceaftale, når du køber ny varmeløsning

Når du køber en ny varmeløsning hos Gastech-Energi, har du mulighed for at få en særlig serviceaftale med i købet. Med Total Tryghed får du nemlig gratis reservedele i hele perioden, og du kan endda vælge at forlænge aftalen i helt op til 20 år.

Læs mere om Total Tryghed til:

Gastech-Energi servicemontør udfører et lovpligtigt eftersyn af varmeløsning

Anbefalede eftersyn overholdes

Producenterne anbefaler, at du får efterset din varmeløsning. Gasfyr skal efterses efter producentens anvisninger typisk hvert 2. år. Luft til vand- og jordvarmepumper skal efterses hvert år, hvilket er lovpligtigt. Eftersynet sikrer, at din varmeløsning fungerer som den skal, og at du får den bedst mulige varmeøkonomi og mindst mulige CO2-udledning.

Du sikrer garantien på din nye varmeløsning

Mange nye varmepumper og gasfyr er omfattet af en fabriksgaranti de første år. Men fabriksgarantien bortfalder som regel, hvis du ikke overholder de anbefalede eftersyn af gasfyret og lovpligtige eftersyn af varmepumpen. En serviceaftale er derfor med til at sikre din garanti.

Smilende Gastech-Energi servicemontør
En grøn indstilling af din varmeløsning reducerer dit energiforbrug

Grøn indstilling

Med “Grøn Indstilling” tager vi en aktiv holdning til DIT energiforbrug. Ud fra dine vaner og din bolig indstiller vi din varmeløsning, så den matcher dine nuværende behov, og sikrer dig bedst mulig varmeøkonomi.

Det er helt grundlæggende for os at give alle vore kunders gasfyr og varmepumper en ”Grøn Indstilling,” hvor vi reducerer energiforbrug og CO2-udslip. Det vil betyde noget for klimaet, hvis alle vores knapt 70.000 servicekunder kan reducere CO2-udslippet med omkring 10 procent.

Få hurtigt hjælp, hvis din varmeløsning bryder ned

Med 90 servicemontører i hele Danmark har vi altid en montør i nærheden af dig, så du kan få hurtigt hjælp alle ugens dage – også i weekenden og på helligdage – i hele fyringssæsonen.

Vores servicebiler er udstyret med komplette værktøjssæt til alle gængse modeller af gasfyr og varmepumper, og medbringer også et lager af de mest benyttede reservedele. Så er du sikker på aldrig at være uden varme længere tid end allerhøjst nødvendigt.

Gastech-Energi servicebil på vej til at give hurtig hjælp

Ofte stillede spørgsmål om service

 • Service er ikke lovpligtigt på gasfyr, men kan være en god idé at få foretaget. Årlig service på luft til vand-varmepumper er lovpligtigt.

 • Du skal have service for at sikre, at din varmepumpe eller dit gasfyr kører økonomisk og sikkert. Din varmepumpe skal have service for at sikre, at den er tæt for udslip af klimaskadelige stoffer.

 • Et servicebesøg uden en serviceaftale kan nemt koste fra 1.900 kr. og opefter. En serviceaftale sikrer dig derimod alle de servicebesøg, du har brug for, til en fast pris ved at tegne en serviceaftale. Du kan se prisen på de serviceaftaler vi tilbyder her.

 • En varmepumpe skal have service én gang om året. For et gasfyr anbefales service hvert andet år.

 • Du kan ofte vælge en serviceaftale med eller uden frie reservedele. Hvis du vælger med reservedele, er du fuldt sikret mod økonomiske overraskelser.

 • En serviceaftale sikrer dig adgang til fri hjælp og service for en periode på typisk 2 år ad gangen.

 • Når du tegner et abonnement til en fast pris, er du sikret hjælp, når du har brug for det. Hvis du skulle betale pr. besøg, ville det være meget dyrt.

 • En serviceaftale kan opsiges med én måneds skriftlig varsel til udgangen af en måned, når der er gået 5 måneder efter aftalens indgåelse. Læs mere i vores servicebetingelser.

Sådan får du hjælp, hvis din varmepumpe eller dit gasfyr ikke virker

Har du akut behov for hjælp eller brug for service, så ring til os på tlf. 70 10 15 50. Med en serviceaftale kan du gratis tilkalde en af vores montører, alle ugens dage – også weekenden og helligdage – i hele fyringssæsonen.

Har du ikke en serviceaftale, men akut brug for hjælp?

Hvis du har oplever nedbrud på din varmeløsning og ikke har en serviceaftale hos os, kan du tegne en serviceaftale, hvorefter vi vil rykke ud og hjælpe dig så hurtigt som muligt. Der vil dog blive pålagt et akutgebyr.

Bestil et tilbud

Få vores nyhedsbrev,

som giver dig værdifulde råd om vedligehold, energiforbedringer og sparetips til din varmeløsning.