Akut nedbrud?
Virker dit gasfyr eller din varmepumpe ikke?

Ring til os på
70 10 15 50
(1.okt-30.apr) Alle dage 7.30-22
(1.maj-30.sep) Man-tor 7.30-16. Fre 7.30-15.30
Meld din fejl via e-mail her

Nyt gasfyr – beregn din besparelse

Går du rundt og overvejer at udskifte oliefyret eller elvarmen med et gasfyr? Der er masser af fordele og penge at hente – her på siden kan du finde ud af hvor mange, og hvordan du kan få et godt tilbud på et gasfyr. På knapperne herunder kan du klikke dig ind og selv regne på, hvor meget du kan spare ved at skifte fra oliefyr, elopvarmning eller et ældre gasfyr til et nyt, top-effektivt Geminox kondenserende gasfyr:

Hvor meget sparer jeg ved at skifte til et nyt Geminox gasfyr?

Du kan altid spare meget i el ved at købe et nyt gasfyr, og du kan også altid få et godt tilbud på et gasfyr hos os.  Udregn din besparelse ved at skifte fra oliefyr, elopvarmning eller ældre gasfyr her:

Din eventuelle besparelse er særligt afhængigt af, om dit gasfyr er kondenserende eller ikke-kondenserende samt alderen på fyret. Du kan altid kontakte din lokale ekspert eller Gastech-Energi på telefon 8742 5959 eller mail salg@gastech.dk, hvis du har spørgsmål til alt fra installationen til eventuelle besparelser med din nuværende varmeløsning taget i betragtning.

Det er ganske uforpligtende at modtage et tilbud om en ny gasfyr-installation.

Hvordan sparer jeg penge ved at skifte til et nyt gasfyr?

  • Forbedret effektivitet og teknologi fører til lavere omkostninger og større miljøvenlighed!
  • Nye gasfyr holder længere og har færre udgifter til reparation og vedligeholdelse!
  • I de fleste tilfælde vil besparelserne betale investeringen i et nyt gasfyr tilbage over en periode på 5-10 år!

Spar op til 20% med et nyt gasfyr!

Hos Gastech-Energi arbejder vi med Geminox og Elco naturgasfyr. Naturgasfyr fra Geminox og Elco er med den nyeste generation af kondenserende teknologi. I forhold til et ældre naturgasfyr på 10-15 år opnås besparelser på op til 20% på varmeregningen. Ved et ældre oliefyr er besparelsen væsentligt større.

Et gasfyr slides og ældes nemlig som alle andre apparater og ud over sliddet, er der også teknologien at tænke på. Når du udskifter et ældre gasfyr med et Geminox eller Elco gasfyr, er den teknologiske forbedring nemlig en stor del af årsagen til gevinsten i privatøkonomien.

Vores gasfyr bruger den nyeste kondenserende teknik. At gasfyret er kondenserende betyder, at du får overført den maksimale energi til varmeanlægget. Det fungerer ved, at røggassen fra forbrændingen af naturgassen, inden den sendes til skorstenen, køles ned til omkring 35-45°C. Denne temperatur ligger hos ældre gasfyr og oliefyr på helt op til 170°C. Den kondenserende teknologi er både miljøvenlig og mere effektiv end ældre teknologier. Et kondenserende gasfyr er kendetegnet ved en forbedret varmekomfort, og at du får endnu mere for dine penge.

Besparelser betaler for dit nye naturgasfyr

Investering i grøn varme er ikke blot en god investering for miljøet og samvittigheden. Det giver også væsentlige økonomiske fordele. Du vil tjene penge fra dag 1, og i langt de fleste tilfælde vil besparelserne betale hele investeringen set over en 5- eller 10-årig periode. Jo ældre det eksisterende varmeanlæg er, jo større er besparelsen, og jo hurtigere tjener det nye sig selv hjem.

Hvornår skal jeg skifte til nyt gasfyr?

Et gasfyrs levetid er afhængigt af mange faktorer. Det kan være afhængigt af kvaliteten af fyret fra fabrikantens side. Det kan også afhænge af kvaliteten på de servicesyn, der udføres efter installationen. Et typisk tegn på, at det er tid til at skifte til et nyt naturgasfyr, er når udgifterne til fyret i form af reparationer eller nedsat ydelse begynder at stige. I starten af fyrets levetid kan der forekomme nogle naturlige udgifter, men når et ældre fyr begynder at være dyrt, er det med at udskifte sit gasfyr.

Moderne naturgasfyr tilpasser selv forholdet mellem naturgas og luft, så forbrændingen foregår med den optimale energiudnyttelse. Dertil sørger kondenserende teknik for at udnytte den varme, der er gemt i dampen og gassen, der opbygges i processen. På den måde får et Geminox / Elco fyr mere energi ud af naturgassen end et traditionelt fyr, hvilket gavner regnskabet lige så meget som miljøet og samvittigheden.

Se nogle cases her!

Op til 20 års garanti og service på dit nye Geminox gasfyr

Når du køber et Geminox / Elco naturgasfyr, får du tilbudt en Total Tryghed serviceaftale

Køber du et Geminox ZEM eller et Elco Thision Mini gasfyr kan aftalen forlænges i op til 15 år. På et Geminox THS gasfyr bliver du tilbudt helt op til 20 års garanti og service.

Aftalen skal tegnes, når anlægget er nyt, og sikrer dig frie servicetilkald i tilfælde af driftstop, løbende eftersyn af anlægget og nødvendig udskiftning af alle reservedele. Alt er indeholdt i serviceprisen. Du er med andre ord total sikret imod uforudsete udgifter til driften af dit gasfyr.

Læs mere om serviceaftalerne her

Få et uforpligtende tilbud på dit nye gasfyr

Det er uforpligtende at modtage et tilbud på en gasfyr-installation. Vi samarbejder med VVS-installatører fordelt over hele landet, som er klar til at hjælpe dig med at kortlægge, hvad du kan spare, og hvad det vil koste at installere et splinternyt Geminox eller Elco gasfyr hjemme hos dig. Hvis du gerne selv vil regne på din besparelse, så klik dig ind på de grønne knapper længere oppe på siden.

Prisen på dit nye naturgasfyr og installationen er individuel fra hjem til hjem. Vi anbefaler derfor, at du kontakter en af vores samarbejdspartnere for et uforpligtende tilbud på din nye installation. Du kan også kontakte os på telefon 8742 5959 eller mail salg@gastech.dk. Så hjælper vi dig videre.

Hvordan ser vores gasfyr ud?

Vi har et stort udvalg af miljøvenlige gasfyr til hjemmet. Varmekomfort, effektivitet og miljøvenlighed er begreber, vi tager seriøst hos Gastech-Energi. Og hvis du undrer dig over, hvordan sådan et nyt gasfyr ser ud, så klik dig ind på vores produktoversigt.

Vores Elco- og Geminox gasfyr er enkle i deres design med rene hvide overflader, der passer perfekt ind i hjemmet. De fleste vælger at få deres nye gasfyr installeret i bryggerset, hvor gasfyrets diskrete design passer godt ind.

Få et uforpligtende tilbud

BLIV RINGET OP

Udfyld nedenstående skema, og vi kontakter dig hurtigst muligt inden for åbningstiden.

Kontakt mig vedrørende:

Service og serviceabonnementer:
Naturgasfyr, varmepumper og solvarme
Industri, brændere og strålevarme

Information om:
Naturgasfyr og/eller solvarme
Varmepumpe
Brændere, strålevarme og kedelanlæg

Comments are closed.