Bestil et tilbud på en ny varmepumpe

Er du på udkig efter en mere energieffektiv varmeløsning til dit hjem? Så er en varmepumpe måske det rigtige valg for dig. En varmepumpe kan reducere dine energiomkostninger og samtidig være et mere bæredygtigt alternativ.

Hos Gastech-Energi kan du bestille et tilbud på en varmepumpe fra ELCO eller CTC, som passer til netop dit hjem og dine behov. Gastech-Energi er VE-godkendt, og vi udvælger nøje vores VVS-samarbejdspartnere. Det er din sikkerhed for den bedste vejledning samt korrekt installation og indstilling.

Bestil et tilbud

En luft til vand-varmepumpe er en sikker investering

4,6 stjerner på Trustpilot

4,7 stjerner på Google

70.000+ tilfredse kunder

Derfor skal du skifte til en luft til vand varmepumpe

Reduceret el-afgift

Alle elkunder betaler en afgift til staten for el, men du kan få denne afgift sænket, hvis din bolig er registreret med el som hovedopvarmningskilde både hos BBR og hos dit elselskab. Afgiften vil blive reduceret for det årlige forbrug, der overstiger 4.000 kWh.

En reduceret el-afgift betyder helt konkret, at du får en betydeligt billigere pris på den el, du bruger, efter de første 4.000 kWh, når du f.eks. oplader din elbil.

Bidrag til den grønne omstilling

Ved at udnytte energien fra luften udenfor kan en luft til vand varmepumpe opvarme dit hjem på en økonomisk og miljøvenlig måde. Faktisk er en luft til vand varmepumpe så effektiv, at den kan producere mere end fire gange den energi, som den bruger.

Varmepumpen er ikke afhængig af fossile brændstoffer som gas eller olie, hvilket gør den mere bæredygtig og reducerer dit CO2-aftryk.

Besparelser på varmeregningen

Kombinationen af luft til vand varmepumpens effektivitet, dens lave forbrug og den reducerede el-afgift giver ofte betydelige besparelser på varmeregningen, når du skifter fra et ældre gas- eller oliefyr.

Der betyder også, at selvom udgiften til en varmepumpe i første omgang kan virke høj, så vil en luft til vand varmepumpe ofte betale sig selv hjem efter nogle få år.

Bestil et tilbud og få besøg af en professionel installatør, som kan rådgive om den optimale løsning

Bestil et tilbud på en varmepumpe
To installatører fra Gastech-Energi ved rækkehus

Du køber mere end blot en varmeløsning hos Gastech-Energi

Gastech-Energi har over 30 års erfaring med salg og service af varmeløsninger. Vores professionelle servicemontører er kendt for deres høje serviceniveau og kører i hele landet for at servicere de danske varmeløsninger.

Når du køber en varmepumpe hos en af vores forhandlere, får du derfor mere end blot en varmeløsning. Du får også mange års sikkerhed for at varmepumpen kører perfekt, og med en serviceaftale sikrer du dig også imod grimme overraskelser.

Se vores anmeldelser på Trustpilot

Bestil et tilbud på en varmepumpe

Når du starter din bestilling, beder vi dig svare på en række spørgsmål om dine behov og dit nuværende forbrug. Dine svar bruger vi til at tilpasse vores tilbud med den eller de varmepumper, som bedst kan opfylde dine behov.


Gastech-Energi A/S er ISO 9001-certificeret og bidrager til FN’s Verdensmål for klimaet.
Læs mere om ISO 9001

Gastech-Energi A/S er VE-godkendt. Din sikkerhed for kvalitet og korrekt installation.

Vores varmepumper er KEYMARK-certificerede. Din garanti for et gennemtestet produkt.
Læs mere om KEYMARK

Din sikkerhed for korrekt installation og indstilling af din varmepumpe

Gastech-Energi er VE-godkendt, hvilket sammen med vores profesionelle installatører siker dig, at din varmepumpe bliver installeret korrekt og indstillet optimalt. Så overstiger dit energiforbrug ikke dit behov, og du får det bedst mulige ud af din varmepumpe.

Sådan foregår det, når du bestiller et tilbud

Når du bestiller et tilbud hos Gastech-Energi via tilbudsformularen, så starter der en proces, som sikrer dig den bedst mulige oplevelse og hurtigst mulige service.

 1. Bestilling: Gennemfør bestillingen så præcist som muligt, så du får et optimalt forløb.
 2. Kontakt: Du bliver kontaktet af en lokal installatør, som samarbejder med Gastech-Energi.
 3. Gennemgang: Din bolig og dine muligheder gennemgås, og du får professionel rådgivning.
 4. Tilbud: Du får et tilbud, der passer til din bolig, dit varmeforbrug og dit budget.
 5. Installation: Du får en professionel og korrekt installation af din varmeløsning.

Bestil et tilbud på en varmepumpe

Total Tryghed – en helt unik serviceaftale

Når du køber en ny ELCO eller CTC varmepumpe hos Gastech-Energi, har du mulighed for at få en en særlig fordelagtig 2-årig serviceaftale, inklusive gratis reservedele, som vi kalder Total Tryghed.

Total Tryghed kan forlænges i op til 15 år – altså lang tid efter produktgarantien på din nye varmepumpe er udløbet. Med en Total Tryghed-serviceaftale behøver du altså ikke betale ekstra, hvis din varmepumpe har brug for at få udskiftet beskadigede eller nedslidte dele.

Læs mere om Total Tryghed

Få en attraktiv finansiering

Vi ved, at investeringen i en ny varmepumpe kan fylde meget. Derfor har vi hos Gastech-Energi indgået et samarbejde med Resurs Bank for at kunne tilbyde vores kunder en attraktiv finansieringsmulighed.

En finansiering lader dig sprede betalingen af din varmepumpe ud over en længere periode. Dette gør det nemmere for dig at håndtere udgiften og giver dig mulighed for at nyde godt af energibesparelserne med det samme.

Læs mere om finansiering

Bestil et tilbud og få besøg af en professionel installatør, som kan rådgive om den optimale løsning

Bestil et tilbud på en varmepumpe

Ofte stillede spørgsmål

 • Vi tilbyder luft til vand varmepumper fra CTC og ELCO, som er blandt de mest driftssikre og energieffektive varmeløsninger på markedet. Begge mærker leverer pålidelig og effektiv opvarmning til din bolig.

  Luft til vand varmepumper fra CTC er kendt for sin høje kvalitet og pålidelighed. CTC varmepumper består af komponenter fra øverste hylde og er designet til at levere optimal komfort og energieffektivitet i opvarmningen af nordiske boliger.

  Varmepumper fra ELCO er også kendt for deres høje kvalitet og er velegnede til en lang række forskellige boligtyper. ELCO luft til vand varmepumper består af nøje udvalgte komponenter, fra de bedste producenter på markedet, til den helt rigtige pris.

 • Når du køber en ny varmepumpe, vil de fleste producenter give dig en fabriksgaranti på 2-5 år. Dette betyder, at hvis din varmeløsning går i stykker i garantiperioden og har brug for at få udskiftet dele, så bliver reparationen dækket uden beregning. Det er dog vigtigt at bemærke, at de fleste fabrikanter kræver, at du overholder de nødvendige eftersyn, som lovgivningen kræver.

 • Typisk vil du inden for en uge blive kontaktet at en installatør fra dit nærområde. Modtager du, mod forventning, ikke noget tilbud indenfor 7 dage, så er du altid velkommen til at henvende dig til vores kundeservice, som sidder klar til at hjælpe dig.

 • Når du bestiller et tilbud fra Gastech-Energi, bliver din bestilling behandlet automatisk og du vil modtage et tilbud fra den første lokale installatør nær dig, som har tid. Det betyder, at du hurtigst muligt kan have et tilbud i hænderne og forhåbentlig også en ny effektiv varmeløsning.

 • Afkobling af din gamle varmeløsning, bortskaffelse og montering af den nye er som regel inkluderet i prisen, når du modtager et tilbud fra en af Gastech-Energi’s installatører.

 • Det er som regel muligt at få tilskud, når du udskifter et ældre gas- eller oliefyr med en luft til vand varmepumpe. Det er dog ikke altid, at puljen er åben, så hvis du ønsker at få tilskud til din varmepumpe, så følg godt med på siden om tilskud.

  Læs mere om tilskud til varmepumper

 • Skifter du til en varmepumpe fra et ældre gas- eller oliefyr, så kan du forvente en betragtelig besparelse på din regning. Hvis vi laver opstart eller servicerer din varmepumpe, så får den også en “Grøn indstilling”. Det betyder, at vi tilpasser varmepumpen dine specifikke behov, så den ikke bruger mere energi end nødvendigt.

 • Når montøren gennemgår en ny installation, laves en gennemgang med kunden og pumpen indreguleres mest optimalt (Grøn indstilling). Det kaldes for opstart. Hvis der er nogle fejl/mangler ved installationen kontaktes installatøren, så denne kan udbedre disse.

 • Hvis du overvejer at købe en varmepumpe, men føler at investeringen er for stor, så kan du overveje finansiering. Varmepumpen vil ofte give så store besparelser, at finansiering er et meget attraktivt valg.

  Læs mere om finansiering

 • Når du køber en ny varmepumpe hos Gastech-Energi, har du mulighed for at tilkøbe en særlig attraktiv serviceaftale kaldet Total Tryghed. Gastech-Energi tilbyder en række serviceaftaler til både gasfyr og varmepumper.

 • Det er altid helt gratis og uforpligtende at bestille et tilbud hos Gastech-Energi. For at finde en varmepumpe, som passer til dine behov, så foreslår vi, at du bruger bestillingen på denne side. Vi kan hjælpe dig med at træffe den bedste beslutning på baggrund af dine svar.

Billede af Facebooks logo Billede af LinkedIn logo Billede af Youtube logo