Vi planter træer sammen med vores kunder

Vi er glade for at kunne fortælle, at vi har indgået samarbejde med Plant et Træ og Growing Trees, som vi støtter, når du som kunde har en serviceaftale hos os eller køber en ny varmepumpe eller et nyt gasfyr.

Sådan nedsætter vi CO2-udslippet

Vi vil gerne gøre Danmark grønnere. Danskernes varmeforbrug udgør omkring en fjerdedel af vores samlede CO2-udslip, og det kan vi bl.a. nedsætte med grønnere varmeløsninger og ved at plante ny skov.

I sin tid var Gastech-Energi med forrest, da vi gik fra olie til gas, som dengang var en grønnere varmeløsning. I dag udskifter vi ældre gasfyr og oliefyr til mere energieffektive gasfyr eller klimavenlige varmepumper, der begge reducerer CO2-udslippet.

Derfor planter vi træer

Vi støtter Plant et Træ og Growing Trees, fordi det ifølge FN’s klimapanel er en stor del af klimaløsningen, at der plantes flere træer og kommer mere skov. Træerne afhjælper den enorme klimabelastning ved at lagre og optage CO2 fra atmosfæren. Og det gør ny skov til et af de mest effektive midler, vi har, til at fjerne CO2 fra atmosfæren.

Læs mere her og se, hvor mange træer vi allerede har plantet sammen med vores kunder.