Husk serviceaftalen, hvis du flytter

Når du skal fraflytte din bolig, er der mange ting, der skal afmeldes: El, gas, vand etc. Men rigtig mange ved ikke, hvad de skal gøre med deres serviceaftale for deres gasfyr eller varmepumpe.

Har du en serviceaftale hos Gasstech-Energi, får vi ikke besked om, at du flytter, hvis du ikke oplyser os det. Aftalen løber derfor videre, som om intet var hændt og du vil fortsat blive faktureret.

Er din serviceaftale indgået med dit gasselskab, bliver den afmeldt automatisk, når du afmelder gassen. I det tilfælde skal du altså ikke gøre noget.

Sådan opsiger eller flytter du din serviceaftale

Er du kunde hos os, og skal du flytte, skal du sende en mail til boligservice@gastech.dk med dit kundenummer og flyttedato. Så opgør vi aftalen pr. denne dato og refunderer dig evt. overskydende betaling.

Det er også en mulighed at overføre serviceaftalen til den nye ejer. Dette kan du i givet fald skrive i mailen, inkl. navn på vedkommende. Så klarer vi det praktiske.

Hvad med aftalen til din næste varmeløsning?

Hvis der er gasfyr eller varmepumpe i din nye bolig, kan du enten tegne aftalen her eller sende en mail til boligservice@gastech.dk. Så kontakter vi dig hurtigst muligt og får lavet en ny aftale til dig.

Læs også: Sådan bevarer du fabriksgarantien på dit gasfyr eller din varmepumpe.

Serviceaftale til varmepumper og gasfyr

Med en serviceaftale holdes dit gasfyr eller din varmepumpe i topform, og du kan altid få gratis hjælp, hvis uheldet er ude – også i weekenden og på helligdage i hele fyringssæsonen.