Akut nedbrud?
Virker dit gasfyr eller din varmepumpe ikke?

Ring til os på
70 10 15 50
(1.okt-30.apr) Alle dage 7.30-22
(1.maj-30.sep) Man-tor 7.30-16. Fre 7.30-15.30
Meld din fejl via e-mail her

Varmepumpe garanti og service

En serviceaftale med Gastech-Energi sikrer dig hurtig hjælp, når behovet er der. Vi sørger for at din varmepumpe bliver vedligeholdt optimalt. Det er nemlig en af nøgleingredienserne i at få det bedste ud af sin varmepumpe – både i forhold til energieffektivitet og problemer med driftstop. Du kan læse mere om vores varmepumpe garanti her på siden.

Vi har to aftaler til rådighed for vores kunder, Gastech Total Tryghed og Gastech Tryghed – begge indeholder det årlige lovpligtige serviceeftersyn og frie tilkald ved driftstop. Total Tryghed indeholder også frie reservedele og efterfyldning af sprit og Glykol (ekskl. væske). Læs mere om vores servicetilbud her.

Gastech Total Tryghed – varmepumpe garanti og service

Når du køber et CTC, Elco eller IDM varmepumpeanlæg, får du tilbudt en tryghedsaftale på service af din varmepumpe, som kan forlænges i op til 10 eller 15 år. Aftalen skal tegnes, når anlægget er nyt, og sikrer dig frie servicetilkald i tilfælde af driftstop, frie reservedele og de lovpligtige og forebyggende hovedeftersyn.

Aftalen kan tegnes i forbindelse med købet og installationen af en ny CTC, Elco eller IDM jordvarmepumpe eller luft til vand varmepumpe. Vi anbefaler den til alle, der vil have det maksimale ud af deres varmepumpe.

Lovpligtigt serviceeftersyn

Varmeanlæg baseret på en varmepumpe skal ifølge loven have udført et årligt serviceeftersyn. Resultatet af kontrollen skal opbevares i ti år og fremvises til kommunen, hvis de forlanger det. Derfor kan du med fordel tegne en serviceaftale hos os. En varmepumpes levetid ligger typisk op i mod 20 år med den rigtige vedligeholdelse i et velisoleret hus. Det lovpligtige serviceeftersyn er en del af vores Total Trygheds-aftale.

Hvordan vedligeholder du selv en varmepumpe?

Vi anbefaler at du også selv holder øje med varmepumpens tilstand og ydelse. Her på siden har vi samlet en lille guide til dig, der gerne vil have muligheden for selv at kunne genkende eventuelle fejl i installationen, så problemerne kan fanges i opløbet og derved kan du spare både tid, besvær og penge. Du kan læse om vedligeholdelse af varmepumpe her.

BLIV RINGET OP

Udfyld nedenstående skema, og vi kontakter dig hurtigst muligt inden for åbningstiden.

Kontakt mig vedrørende:

Service og serviceabonnementer:
Naturgasfyr, varmepumper og solvarme
Industri, brændere og strålevarme

Information om:
Naturgasfyr og/eller solvarme
Varmepumpe
Brændere, strålevarme og kedelanlæg

Comments are closed.