Hvis uheldet er ude

Er radiatorerne eller gulvvarmen kolde, og har du ikke noget varmt vand, så kan det være en god idé at prøve følgende:

  • Se efter, om der er lys i displayet på varmepumpen. Hvis det mangler, skal du kontrollere elsikringerne og HFI-relæet og tjekke, at afbryderen til varmepumpen er aktiveret.
  • Tjek, om der mangler vand på varmepumpen. Trykket skal være 1-2 bar. Hvis trykket er lavere, skal du sørge for at efterfylde varmepumpen med vand.
  • I tilfælde af fejlmelding/-udkobling på varmepumpen, kan du prøve at trykke på genindkoblingsknappen/resetknappen for at genstarte varmepumpen. Hvis varmepumpen ikke starter, skal du notere fejlmeldingen/fejlkoden og kontakte os på telefon 7010 1550.
  • Står varmepumpen stille, uden der er fejlmelding/-udkobling, så afbryd strømmen til varmepumpen i 15 sekunder og tænd den igen. Starter varmepumpen ikke, skal du kontakte os på telefon 7010 1550.

Læs også: Sådan vedligeholder du din varmepumpe.

Få en serviceaftale inkl. årligt, lovpligtigt eftersyn af din varmepumpe.

Med en serviceaftale bliver din luft til vand- eller jordvarmepumpe løbende vedligeholdt, og det lovpligtige eftersyn overholdes. Du er samtidig sikret gratis hjælp, hvis uheldet er ude – også i weekenden og på helligdage i hele fyringssæsonen.

Sådan kontakter du os

Du kan også sende en e-mail ved at bruge formularen på vores kontaktside