Sådan får du mest ud af din varmepumpes varme

Når du har luft til vand- eller jordvarmepumpe, kan du selv være med til at optimere varmepumpes ydelse ved at følge 4 simple varmetips.

Kig på dit forbrug

Kontrollér, at elforbruget i varmepumpen svarer til det forventede forbrug. Vi anbefaler, at du aflæser forbruget hver uge og skriver det ned, så du har et overblik.

Husets og familiens varmebehov

For at sikre en optimal drift, skal varmepumpens styring indstilles efter husets behov. Varmepumpen er normalt indstillet sådan, at den kan opvarme huset ved en udetemperatur på ned til -12°C.

Læs også: Sådan undgår du legionella i din varmepumpe.

Efterisolering

Hvis du efterisolerer dit hus, er det en god idé at få indstillingerne tilpasset. Den bedre isoleringsgrad vil ofte være udslagsgivende for varmepumpens effektivitet, ydelse og levetid.

Hvis du udvider din bolig

Hvis du ønsker at bygge til, bør du kontakte en VVS-installatør eller ringe til os på tlf. 8742 5959 for at få konstateret, om varmepumpen kan opvarme de ekstra kvadratmetre. En udskiftning af varmepumpen kan blive nødvendig, hvis husets areal øges.

Du kan få mere information om varmepumper her.

Få et tilbud på en luft til vand- eller jordvarmepumpe

Vil du vide, hvilken løsning der er den rigtige for dig og din bolig?
Så se her, hvordan du nemt bestiller et tilbud.

Husk serviceaftalen!

Med en serviceaftale overholdes de lovpligtige årlige eftersyn. Du får den bedst mulige varmeøkonomi, forebygger nedbrud og forlænger varmepumpens levetid.